لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند

  • کد خبر: ۲۴۷۱۶۱
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیشتر بیماران دیابتی به دنبال برند خاصی از انسولین به نام نوومیکس هستند، گفت: انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف بازمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، قدرت الله رستمی، در واکنش به گلایه بیماران از کمبود انسولین، اظهار داشت: انسولینی که مد نظر بیماران است انسولینی به نام نوومیکس است که یک برند خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه تا جایی که بتوانیم این نوع انسولین را برای بیماران عزیز تامین و توزیع می‌کنیم، تصریح کرد: در داروخانه‌ها به تعداد نیاز تامین و توزیع کردیم و علت اینکه به سختی گیر می‌آورند این است که، چون این دارو به‌صورت سهمیه بین استان‌ها توزیع می‌شود اگر در توزیع به داروخانه‌ها و عرضه به بیماران شرایط سختگیرانه وجود نداشته باشد، به علت اینکه برخی از استان‌ها مدیریت خوبی در این زمینه ندارند و باعث شده بیماران از خارج از استانشان این دارو را تهیه کنند که گاهی این درخواست‌ها به استان ما خواهد رسید، لذا برای استان ما هم کمبود‌های مقطعی کوتاه مدت به زمان‌های طولانی‌تر تبدیل خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، افزود: ما اگر چه سختگیری می‌کنیم و به‌خاطر مدیریت دارو توزیع را محدود کردیم، اما نتیجه آن این است که تاکنون پیش نیامده بیماران مدت طولانی بدون انسولین بمانند.

رستمی با تاکید بر اینکه الان هم اگر چه انسولین توومیکس که بیشتر بیماران دنبالش هستند، چند روزی است که در داروخانه‌ها کمبود شده است، گفت: برخی بیماران که در منزل ذخیره کافی ندارند، باید از انواع دیگر انسولین با تجویز پزشکان استفاده کنند و تا انشاالله محموله جدید برای اواسط هفته وارد استان شود.

اثرگذاری انسولین ایرانی و خارجی یکسان است

وی از تولید و توزیع انسولین ایرانی خبر داد و تصریح کرد: اثرگذاری انسولین‌های داخلی و خارجی یکسان است، فقط از نظر طول مدت اثر متفاوت است و پزشک بر اساس شرایط بیمار و نوع انسولین دستور مصرف را به بیمار ارائه می‌کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان از ورود یک نوع انسولین خارجی با برند رایزودگ خبر داد و گفت: این نوع انسولین که شبیه نوومیکس و برند است به تازگی معرفی شده و در بیمه سلامت وبیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح پوشش داده می‌شود و امیدواریم به‌زودی بیمه تامین اجتماعی هم آن را پوشش دهد. 

رستمی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود نوومیکس یک موضوع جهانی است و ربطی به کشور و استان ما ندارد، عنوان کرد: مشکل کمبود به کارخانه تولید کننده برمی‌گردد این کارخانه نتوانسته نیاز جهان را به طور کامل نامین کند.

وی گفت: بیمارانی که می‌خواهند به جای نوومیکس از رایزودگ استفاده کنند باید با دستور و تجویز پزشک مصرف شود. انسولین ایرانی هم به بازار آمده و با همان کد بیمه‌ای که نوومیکس را پوشش می‌داد قابل قبول بیمه‌ها است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره انسولین ایرانی تصریح کرد: این نوع انسولین تولید داخل است و به اندازه کافی موجود است، فقط کافی است پزشکان تجویز کنند. مشکل ما این است که مردم فقط دنبال برند خاص نوومیکس هستند.

رستمی تاکید کرد: بر اساس مدیریتی که برای توزیع دارو‌ها وجود دارد، انسولین نوومیکس هم به صورت سهمیه‌بندی شده برای بیماران تجویز می‌شود و اگر هم کمبودی هست حداکثر ظرف ۳_۴ روز برطرف می‌شود.

وی از سامانه ۱۹۰ به عنوان راهنمای بیماران یاد کرد و گفت: کارشناسان ما از طریق این سامانه ضمن ارائه اطلاعات و مشاوره دارویی، به بیماران می‌گویند که داروی مورد نظر آنها در کدام داروخانه موجود است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، افزود: همکاران ما در سامانه ۱۹۰ از ساعت ۸ صبح تا ۸ در خدمت بیماران هستند.

وقتی اپراتور پاسخگو نیست ممکن است در حال مکالمه با بیمار دیگری باشد، بنابراین باید چند دقیقه صبر کنید و مجدد تماس بگیرید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->