تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند

  • کد خبر: ۲۴۷۱۶۱
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیشتر بیماران دیابتی به دنبال برند خاصی از انسولین به نام نوومیکس هستند، گفت: انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف بازمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، قدرت الله رستمی، در واکنش به گلایه بیماران از کمبود انسولین، اظهار داشت: انسولینی که مد نظر بیماران است انسولینی به نام نوومیکس است که یک برند خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه تا جایی که بتوانیم این نوع انسولین را برای بیماران عزیز تامین و توزیع می‌کنیم، تصریح کرد: در داروخانه‌ها به تعداد نیاز تامین و توزیع کردیم و علت اینکه به سختی گیر می‌آورند این است که، چون این دارو به‌صورت سهمیه بین استان‌ها توزیع می‌شود اگر در توزیع به داروخانه‌ها و عرضه به بیماران شرایط سختگیرانه وجود نداشته باشد، به علت اینکه برخی از استان‌ها مدیریت خوبی در این زمینه ندارند و باعث شده بیماران از خارج از استانشان این دارو را تهیه کنند که گاهی این درخواست‌ها به استان ما خواهد رسید، لذا برای استان ما هم کمبود‌های مقطعی کوتاه مدت به زمان‌های طولانی‌تر تبدیل خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، افزود: ما اگر چه سختگیری می‌کنیم و به‌خاطر مدیریت دارو توزیع را محدود کردیم، اما نتیجه آن این است که تاکنون پیش نیامده بیماران مدت طولانی بدون انسولین بمانند.

رستمی با تاکید بر اینکه الان هم اگر چه انسولین توومیکس که بیشتر بیماران دنبالش هستند، چند روزی است که در داروخانه‌ها کمبود شده است، گفت: برخی بیماران که در منزل ذخیره کافی ندارند، باید از انواع دیگر انسولین با تجویز پزشکان استفاده کنند و تا انشاالله محموله جدید برای اواسط هفته وارد استان شود.

اثرگذاری انسولین ایرانی و خارجی یکسان است

وی از تولید و توزیع انسولین ایرانی خبر داد و تصریح کرد: اثرگذاری انسولین‌های داخلی و خارجی یکسان است، فقط از نظر طول مدت اثر متفاوت است و پزشک بر اساس شرایط بیمار و نوع انسولین دستور مصرف را به بیمار ارائه می‌کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان از ورود یک نوع انسولین خارجی با برند رایزودگ خبر داد و گفت: این نوع انسولین که شبیه نوومیکس و برند است به تازگی معرفی شده و در بیمه سلامت وبیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح پوشش داده می‌شود و امیدواریم به‌زودی بیمه تامین اجتماعی هم آن را پوشش دهد. 

رستمی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود نوومیکس یک موضوع جهانی است و ربطی به کشور و استان ما ندارد، عنوان کرد: مشکل کمبود به کارخانه تولید کننده برمی‌گردد این کارخانه نتوانسته نیاز جهان را به طور کامل نامین کند.

وی گفت: بیمارانی که می‌خواهند به جای نوومیکس از رایزودگ استفاده کنند باید با دستور و تجویز پزشک مصرف شود. انسولین ایرانی هم به بازار آمده و با همان کد بیمه‌ای که نوومیکس را پوشش می‌داد قابل قبول بیمه‌ها است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره انسولین ایرانی تصریح کرد: این نوع انسولین تولید داخل است و به اندازه کافی موجود است، فقط کافی است پزشکان تجویز کنند. مشکل ما این است که مردم فقط دنبال برند خاص نوومیکس هستند.

رستمی تاکید کرد: بر اساس مدیریتی که برای توزیع دارو‌ها وجود دارد، انسولین نوومیکس هم به صورت سهمیه‌بندی شده برای بیماران تجویز می‌شود و اگر هم کمبودی هست حداکثر ظرف ۳_۴ روز برطرف می‌شود.

وی از سامانه ۱۹۰ به عنوان راهنمای بیماران یاد کرد و گفت: کارشناسان ما از طریق این سامانه ضمن ارائه اطلاعات و مشاوره دارویی، به بیماران می‌گویند که داروی مورد نظر آنها در کدام داروخانه موجود است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، افزود: همکاران ما در سامانه ۱۹۰ از ساعت ۸ صبح تا ۸ در خدمت بیماران هستند.

وقتی اپراتور پاسخگو نیست ممکن است در حال مکالمه با بیمار دیگری باشد، بنابراین باید چند دقیقه صبر کنید و مجدد تماس بگیرید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->