ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۷۱۶۸
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کشف ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در مشهد
جانشین فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی گفت: متهم به ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در شهر مشهد اعتراف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد نگهبان در خصوص دستگیری متهمان در مشهد اظهار کرد: در پی گزارش چند فقره قاپ زنی و زورگیری تلفن همراه در منطقه قاسم‌آباد مشهد، ماموران انتظامی شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در بررسی تصاویر بدست آمده از سرقت‌ها مشخص شد راکب جوان یک دستگاه موتورسیکلت پلاک مخدوش با شناسایی طعمه‌های خود اقدام به قاپ زنی تلفن همراه و در صورت مقاومت مالباخته‌ها با تهدید چاقو و بعضاً مجروح کردن آن‌ها تلفن همراهشان را زورگیری می‌کند.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: تیم تجسس کلانتری قاسم آباد تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی موفق شدند، مخفیگاه متهم را در محدوده خیابان ایثارگران شناسایی کردند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی اظهار کرد: متهم که خود را در دام پلیس می‌دید، ناگهان دختربچه‌ای ۴ ساله که به همراه خانواده اش به صورت پیاده در حال تردد بود را گروگان گرفته و با تهدید و ایجاد رعب و وحشت قصد فرار از محل را داشت که با سرعت عمل ماموران انتظامی در اقدامی ضربتی خلع سلاح شد.

سردار نگهبان با بیان این که متهم ۲۷ ساله پس از انتقال به مقر انتظامی در طرح مواجهه حضوری توسط ۳۶ نفر از مالباخته‌ها شناسایی شد، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای ادامه تحقیقات و شناسایی و دستگیری افراد مالخر و دیگر همدستانش به اداره  پلیس آگاهی منتقل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->