اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری! صنعت نفت به‌خاطر قانون بازی رودررو، بالاتر از پیکان است رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است
سرخط خبرها

خداداد عزیزی: نه ممنوع‌التصویرم، نه پاچه‌خوار!

  • کد خبر: ۲۴۷۱۷۲
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
  • ۱
خداداد عزیزی: نه ممنوع‌التصویرم، نه پاچه‌خوار!
غزال تیزپای فوتبال ایران به خبر ممنوع‌التصویری‌اش واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از پخش شوخی‌های خداداد عزیزی با هاشم بیک‌زاده در یک برنامه اینترنتی، شایعه شد حماسه‌ساز ملبورن تا اطلاع ثانوی از حضور در برنامه‌های تلویزیون و حتی از شرکت در برنامه‌های نمایش خانگی محروم شده است. اما خداداد عزیزی این شایعه را تکذیب کرد. 
خداداد عزیزی گفت: خدا را شکر مدیران صدا و سیما و مدیران ساترا مثل مدیران برخی باشگاه‌ها نیستند که به حرف و نظر بعضی‌ها که دوست دارند به آنها بگویند «خان» گوش کنند.
غزال تیزپای فوتبال ایران تاکید کرد: به کوری چشم آنهایی که برای خوشایند کسی که من حاضر نیستم به او «خان» بگویم، خبر دروغ ممنوع‌التصویری من را پخش کردند، این شایعه صحت ندارد و شایعه‌سازان می‌توانند با اجازه «خان» خودشان از ساترا و صدا و سیما استعلام بگیرند. من مشکلی برای فعالیت ندارم و مطمئن باشید بازهم از هر چیزی که غلط باشد، انتقاد می‌کنم.
خداداد عزیزی ادامه داد: اگر هم روزی در تلویزیون ممنوع‌التصویر شوم، خوشبختانه رسانه‌های آزاد در این کشور به اندازه کافی وجود دارند و حتما از تریبونشان از کسانی که دوست دارند آنها را «خان» بنامند، انتقاد می‌کنم و آن وقت مطمئن باشید خیلی شفاف‌تر حقایق را درباره برخی آقایان می‌گویم. من پاچه‌خوار نیستم و حتی آنهایی که فکر می‌کنند «خان» هستند هم نمی‌توانند با این ترفند‌ها من را به سکوت وادار کنند یا شرایطی را به وجود بیاورند که خلاف عقاید و اعتقادات خودم حرفی بزنم. خبر دارم برخی آدم‌های این به اصطلاح «خان»‌ها دارند تلاش می‌کنند هرطور شده با شایعه‌سازی ذهن جامعه را نسبت به من منفی کنند، اما دست به هر کاری بزنند، من حاضر نیستم برای خوشایند کسی که دوست دارد به او «خان» بگویند، حرف ناحق بزنم. همه من را می‌شناسند سرم هم برود، حرفی که فکر می‌کنم درست است را می‌زنم و از هرچیزی که غلط باشد انتقاد می‌کنم.

منبع: طرفداری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۴
0
0
چ ربطی به بی شخصیتی تو داره مردک انتقاد بکن ولی محترمانه نه با دلقک بازی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->