آلودگی هوا استان یزد را فردا (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل کرد سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای مرگ تلخ تاجر مقیم آلمان با اعتراف هولناک مادر: جسد را آتش زدیم ۵۰ بار قسم برای اثبات بی گناهی در پرونده قتل هشدار کمیسیون بهداشت مجلس به دولت درباره خطر فروپاشی نظام سلامت کشف ۱۸۰ میلیارد ریال دارو و ملزومات پزشکی در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟ ورود بیش از ۷۰ درصد زائران ایرانی به عربستان امتحانات کشوری پایه نهم چطور تصحیح می‌شوند؟ مادران دانشجو به ازای هر فرزند، ۵ نیم‌سال سنوات مازاد دریافت می‌کنند
سرخط خبرها

درخواست آنلاین یک میلیون و ۲۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای اربعین ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۷۳۱۳
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
درخواست آنلاین یک میلیون و ۲۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای اربعین ۱۴۰۳
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات پلیس از ثبت درخواست بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار گذرنامه زیارتی از طریق «پلیس من» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد دولتخواه با بیان اینکه در گذشته استفاده از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات برای سازمان‌ها مزیت بود، اما هم اکنون ضامن بقای سازمان‌ها است، گفت: یکی از وظایف فراجا، ارائه خدمات انتظامی یا پلیسی به مردم است و از گذشته این خدمات به روش‌های مختلفی انجام می‌شد و ارائه این خدمات در مجموعه پلیس یک فرایند تکاملی را داشته است. رویکرد الکترونیکی کردن این خدمات به صورت جدی در برنامه‌های فراجا قرار گرفته است و در دو سال اخیر شدت بیشتری پیدا کرده است خدمات بیشتری را هم با وجود اینکه درگاه‌های دیگر به قوت خودشان باقی هستند در بستر‌های نوین از طریق زیرساخت‌های اینترنتی و اپلیکیشن‌های موبایلی برنامه‌ریزی کردیم و روز به روز اینها را توسعه می‌دهیم.

وی ادامه داد: فراجا به دنبال تسهیل‌گری برای هموطنان است و در این راه فارغ از بحث‌های منابع هزینه‌ای و دیگر چالش‌ها هدف گذاری کرده است تا بدون وابستگی به جغرافیای و زمان خاص این خدمات را ارائه بدهد. برنامه فراجا این است که هر خدماتی را که به مردم ارائه می‌دهد بتواند در گستره جغرافیایی کشور و بدون آنکه محدود به مکان خاصی بشود در طول شبانه روز از طریق بستر‌های جدیدی که وجود دارد و مردم به آن دسترسی دارند خدمات را ارائه دهد.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در مورد پلیس +۱۰ نیز گفت: پلیس + ۱۰ در زمان خودش کار بسیار بی‌نظیری بود و جغرافیای خدماتی که به مردم ارائه می‌شد از مکان‌های مرتبط با پلیس فراتر رفت و به دفاتر پلیس + ۱۰ رسید، اما این دفاترخودش باز محدودیتی داشت و صرفاً در زمان‌های خاصی زمان ارائه می‌کردند و در طول شبانه روز فعال نبودند. اما برای اینکه بتوانیم خدماتمان را به بهترین نحو ارائه دهیم باید به شاخص‌هایی از جمله دسترسی پذیری و ظرفیت بیشتر پذیرش و تداوم ارائه خدمات در ۲۴ ساعت شبانه روز توجه کنیم.

دولتخواه با اشاره ماموریت پلیس در اربعین ۱۴۰۳ نیز گفت: همیشه بعد از اتمام هر مأموریت اربعین، جلسات و برنامه‌ریزی‌هایمان را برای ارائه بهتر حوزه‌های مربوطه در سال‌های آینده برگزار می‌کنیم. آنچه در حوزه نرم افزار «پلیس من» در حوزه اربعین صورت گرفت، مدیریت تقاضا در صدور گذرنامه است. ما در بحث اربعین دو نوع گذرنامه داریم یکی گذرنامه بین المللی و دیگری گذرنامه زیارتی است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در مورد گذرنامه زیارتی گفت: بر اساس رایزنی‌هایی که فراجا با کشور عراق داشت گذرنامه زیارتی تعریف شد که از لحاظ قیمتی بسیار پایین‌تر است و همچنین پنج سال اعتبار دارد همچنین زائران با استفاده از این گذرنامه می‌توانند به راحتی تردد داشته باشند.

وی ادامه داد: امسال از طریق پلیس من بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تقاضا برای گذرنامه زیارتی صورت گرفت و بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی به صورت غیر حضوری و اینترنتی ثبت شدند و بعد از چاپ هم تحویل پست و در منازل تحویل زائران شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->