ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست آنلاین یک میلیون و ۲۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای اربعین ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۷۳۱۳
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
درخواست آنلاین یک میلیون و ۲۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای اربعین ۱۴۰۳
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات پلیس از ثبت درخواست بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار گذرنامه زیارتی از طریق «پلیس من» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد دولتخواه با بیان اینکه در گذشته استفاده از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات برای سازمان‌ها مزیت بود، اما هم اکنون ضامن بقای سازمان‌ها است، گفت: یکی از وظایف فراجا، ارائه خدمات انتظامی یا پلیسی به مردم است و از گذشته این خدمات به روش‌های مختلفی انجام می‌شد و ارائه این خدمات در مجموعه پلیس یک فرایند تکاملی را داشته است. رویکرد الکترونیکی کردن این خدمات به صورت جدی در برنامه‌های فراجا قرار گرفته است و در دو سال اخیر شدت بیشتری پیدا کرده است خدمات بیشتری را هم با وجود اینکه درگاه‌های دیگر به قوت خودشان باقی هستند در بستر‌های نوین از طریق زیرساخت‌های اینترنتی و اپلیکیشن‌های موبایلی برنامه‌ریزی کردیم و روز به روز اینها را توسعه می‌دهیم.

وی ادامه داد: فراجا به دنبال تسهیل‌گری برای هموطنان است و در این راه فارغ از بحث‌های منابع هزینه‌ای و دیگر چالش‌ها هدف گذاری کرده است تا بدون وابستگی به جغرافیای و زمان خاص این خدمات را ارائه بدهد. برنامه فراجا این است که هر خدماتی را که به مردم ارائه می‌دهد بتواند در گستره جغرافیایی کشور و بدون آنکه محدود به مکان خاصی بشود در طول شبانه روز از طریق بستر‌های جدیدی که وجود دارد و مردم به آن دسترسی دارند خدمات را ارائه دهد.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در مورد پلیس +۱۰ نیز گفت: پلیس + ۱۰ در زمان خودش کار بسیار بی‌نظیری بود و جغرافیای خدماتی که به مردم ارائه می‌شد از مکان‌های مرتبط با پلیس فراتر رفت و به دفاتر پلیس + ۱۰ رسید، اما این دفاترخودش باز محدودیتی داشت و صرفاً در زمان‌های خاصی زمان ارائه می‌کردند و در طول شبانه روز فعال نبودند. اما برای اینکه بتوانیم خدماتمان را به بهترین نحو ارائه دهیم باید به شاخص‌هایی از جمله دسترسی پذیری و ظرفیت بیشتر پذیرش و تداوم ارائه خدمات در ۲۴ ساعت شبانه روز توجه کنیم.

دولتخواه با اشاره ماموریت پلیس در اربعین ۱۴۰۳ نیز گفت: همیشه بعد از اتمام هر مأموریت اربعین، جلسات و برنامه‌ریزی‌هایمان را برای ارائه بهتر حوزه‌های مربوطه در سال‌های آینده برگزار می‌کنیم. آنچه در حوزه نرم افزار «پلیس من» در حوزه اربعین صورت گرفت، مدیریت تقاضا در صدور گذرنامه است. ما در بحث اربعین دو نوع گذرنامه داریم یکی گذرنامه بین المللی و دیگری گذرنامه زیارتی است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در مورد گذرنامه زیارتی گفت: بر اساس رایزنی‌هایی که فراجا با کشور عراق داشت گذرنامه زیارتی تعریف شد که از لحاظ قیمتی بسیار پایین‌تر است و همچنین پنج سال اعتبار دارد همچنین زائران با استفاده از این گذرنامه می‌توانند به راحتی تردد داشته باشند.

وی ادامه داد: امسال از طریق پلیس من بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تقاضا برای گذرنامه زیارتی صورت گرفت و بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی به صورت غیر حضوری و اینترنتی ثبت شدند و بعد از چاپ هم تحویل پست و در منازل تحویل زائران شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->