هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

در حال حاضر ۱۱۵ نفر در رشته داروسازی سنتی مشغول به تحصیل هستند

  • کد خبر: ۲۴۷۵۶۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
در حال حاضر ۱۱۵ نفر در رشته داروسازی سنتی مشغول به تحصیل هستند
رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ظرفیت‌های رشته داروسازی سنتی برای گسترش و ارتقای فناوری در حوزه گیاهان دارویی و فراورده‌های طبیعی گفت: رشته داروسازی سنتی در حقیقت دانش ساخت و فرمولاسیون فرآورده‌های طبیعی با الهام از منابع طب ایرانی و با رعایت استاندارد‌های حاکم بر داروسازی نوین است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر روجا رحیمی ضمن تبریک روز داروساز به استادان و همکاران داروساز سنتی و همچنین دانشجویان مشغول به تحصیل در این رشته، به اهمیت این رشته اشاره کرد و گفت: منابع طب ایرانی ما یک گنجینه عظیم است و بخش قابل‌توجهی از آن به فرآورده‌های طبیعی بازمی‌گردد. رشته داروسازی سنتی در حقیقت دانش ساخت و فرمولاسیون فرآورده‌های طبیعی با الهام از منابع طب ایرانی و با رعایت استاندارد‌های حاکم بر داروسازی نوین است و به دلیل منطبق بودن ویژگی‌های آن بر استاندارد‌های موردنیاز داروسازی است که این تخصص همچنان دارای جایگاه علمی است.

وی افزود: این رشته به عنوان یکی از رشته‌های تخصصی داروسازی با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه فرمولاسیون و استانداردسازی فرآورده‌های طبیعی و سنتی و همچنین مشاوره به پزشکان و بیماران در خصوص این دسته فرآورده‌ها از سال ۱۳۸۷ وارد نظام آکادمیک کشور شد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در حال حاضر ۱۱۵ نفر در رشته داروسازی سنتی مشغول به تحصیل هستند و یا از این رشته فارغ التحصیل شده‌اند و تعدادی از این افراد به عنوان عضو هیأت علمی آموزشی و یا پژوهشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشتغال دارند.

رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه تهران با بیان اینکه طبق آمار اسکوپوس تاکنون بیش از ۹۰۰ مقاله با وابستگی گروه‌های داروسازی سراسر کشور به چاپ رسیده است، اظهار داشت: متخصصین این رشته در تولیدات علمی کشور در حیطه فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی حضور فعال و موثری دارند.

وی با اشاره به موفقیت‌ها و دستاورد‌های علمی کسب شده در رشته داروسازی سنتی گفت: ۱۵درصد تولیدات علمی این رشته نتیجه همکاری بین المللی با محققینی از کشور‌های مختلف از جمله استرالیا، چین، کانادا، آمریکا و هند می‌باشد و متخصصین داروسازی سنتی در نگارش بیش از ۲۰ عنوان کتاب چاپ شده توسط ناشرین معتبر بین‌المللی از جمله اشپرینگر، الزویر و بنتهام مشارکت داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، رحیمی اضافه کرد: همچنین اخیرا کتاب " Therapeutic Medicinal Plants in Traditional Persian Medicine " با همکاری ۴۰ نویسنده از دانشگاه‌های مختلف علوم پزشکی کشور و همچنین دانشگاه‌های فیلیپس ماربورگ آلمان و لانگ آیند نیویورک آمریکا کتاب در قالب ۴۲ فصل و ۳۲۶ صفحه توسط انتشارات CRC Press, Taylor and Francis منتشر شده که حاصل فعالیت دو سال و نیمه این تیم ۴۰ نفر بوده و توسط اینجانب و دکتر رودابه بهرام سلطانی، استادیار داروسازی سنتی و معاون بین‌الملل طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ویرایش شده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: از سال ۱۴۰۰ نیز به ابتکار گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران، دوره توانمندسازی داروسازان سنتی شکل گرفت که در این راستا تاکنون ۱۵ برنامه توسط اعضای هیات علمی این رشته برگزار شده است.

رحیمی به ظرفیت‌های این رشته برای گسترش و ارتقای فناوری در حوزه گیاهان دارویی و فراورده‌های طبیعی اشاره و بیان کرد: این رشته می‌تواند در سوق دادن دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم نقش بسزایی ایفا نماید.

رییس دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران در پایان ضمن آرزوی تداوم مسیر پویا و رو به رشد این رشته گفت: امیدوارم با الگوگیری از حکما و دانشمندان بزرگ این مرز و بوم، گام‌های مؤثری در جهت اعتلا و سرافرازی ایران عزیزمان برداریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->