مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز نظارت تعزیراتی بر بازار سال تحصیلی در خراسان رضوی از ۱۰ شهریور ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۷۷۸۵
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
آغاز نظارت تعزیراتی بر بازار سال تحصیلی در خراسان رضوی از ۱۰ شهریور ۱۴۰۳
طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه بازگشایی مدارس با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی آغاز شد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز تصریح کرد: طرح بازرسی و نظارت ویژه آغاز سال تحصیلی با رویکردی پیشگیرانه به منظور تأمین، توزیع و ارائه به موقع کالای اولویت‌دار شامل واحد‌های تولیدی، صنفی عرضه‌کننده پوشاک، کیف و کفش، نوشت‌افزار و با محوریت تشدید نظارت بر رعایت درصد سود مجاز در سطح عمده و خرده‌فروشی ، نظارت بر هزینه های مربوط به سرویس مدارس در تمام شهرستان‌های استان خراسان رضوی از ۱۰ شهریور ماه آغاز و تا ۱۵ مهر ماه ادامه می‌یابد.

سید مرتضی مدنی افزود: حمایت از تولیدات داخلی، برخورد با عرضه کنندگان کالای تقلبی و گران‌فروشی و قاچاق در حوزه پوشاک و نوشت افزار را دارای اولویت دانسته ایم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی ادامه داد: کنترل حراج‌ها، شناسایی مراکز فاقد پروانه تولید، ممانعت از فروش اجباری سایر اقلام نوشت افزار، نظارت بر درج قیمت مصرف کننده، رعایت درصد سود مجاز، جلوگیری از عرضه نوشت افزار تقلبی، مبارزه با عرضه کالای قاچاق با رویکرد حمایت از تولید داخل از جمله برنامه‌های این طرح نظارتی است و در این مسیر از ظرفیت کارشناسان اتحادیه‌های صنفی و بازرسان ارگانهای نظارتی مرتبط نیز در غالب گشت های مشترک استفاده و با هر نوع گران‌فروشی، کم‌فروشی، درج نکردن قیمت و دیگر تخلف اقتصادی برخوردی جدی خواهد شد.

به گفته وی، بازرسان دستگاه‌های متولی و نظارتی از جمله سازمان صمت، بسیج اصناف، صدا و سیما، اتاق اصناف، پلیس امنیت، از واحدهای صنفی بازرسی و در صورت تخلف پرونده تشکیل و متخلفین برای رسیدگی و اعمال قانون به  شعب تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.

مدنی همچنین افزود: همشهریان محترم می توانند در هر لحظه از شبانه روز از طریق تارنمای tazirat135.ir  شکایات و گزارش های خود را در سامانه سازمان تعزیرات حکومتی ثبت نمایند تا پس از بررسی ، نتایج به اطلاع آنان برسد .

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->