مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی: رفع مسائل پارکینگ، تردد زائران و اقامت آن‌ها نیازمند عزم ملی است

  • کد خبر: ۲۴۸۰۶۰
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی: رفع مسائل پارکینگ، تردد زائران و اقامت آن‌ها نیازمند عزم ملی است
قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: مسائل پارکینگ، تردد زائران و اقامت آن‌ها وجود دارد که رفعشان نیازمند عزم ملی است. دهه پایانی صفر یک رویداد ملی است، نه رویداد شهری؛ بنابراین نیاز به کمک ملی دارد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی فیضی امروز (۸ شهریور ۱۴۰۳)، در نشست قرارگاه مرکزی زائران دهه پایانی ماه صفر که در استانداری خراسان‌رضوی و با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: آنچه در زمینه زحمات و فعالیت‌های بخش‌های مختلف اجرایی استان به آستان قدس رضوی برمی‌گردد، انجام خدمت در زمینه تشرف به حرم مطهر است.

وی افزود: تولیت در این سال‌ها مسئولیت ما را گسترده‌تر کردند. بنیاد کرامت رضوی آستان قدس خدمات اجتماعی را در حد توان از ورودی مرز‌ها آغاز کرده؛ زیرا اربعین را قبل از دهه پایانی صفر داریم و در ایام پایانی صفر نیز ادامه خواهیم داد. فعالیت‌های اجتماعی داخل شهر را نیز در نظر داریم.  

فیضی ادامه داد: سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس توان خود را صرف خواهد کرد. در نهایت فعالیت‌های ما به حرم و اطراف حرم ختم می‌شود و در رأس آن‌ها نیز خدمات ویژه‌ای را داریم که وظیفه ماست تا به زائر بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) ارائه دهیم.

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی در خصوص آمار و ارقام مربوط به تردد و تشرف عنوان کرد: آمار آستان قدس برمبنای تشرف به حرم محاسبه می‌شود. در دهه پایانی صفر به سمت پایان ماه که پیش می‌رویم، حداقل ۳۰ میلیون تشرف به حرم داریم. وظیفه ما انجام خدمات در صحن‌های مطهر و بخش‌های مختلف است.

وی بیان کرد: با وجود همه تلاش‌ها، زحمات و خدماتی که وجود دارد و همه دستگاه‌ها به صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنند، همچنان مسائل پارکینگ، تردد زائران و اقامت آن‌ها وجود دارد که رفعشان نیازمند عزم ملی است. دهه پایانی صفر یک رویداد ملی است، نه رویداد شهری؛ بنابراین نیاز به کمک ملی دارد.

فیضی اضافه کرد: این نگاه ملی کمک می‌کند خدمات را افزایش دهیم. مسئولان همه توان خود را گذاشتند و بیش از آنچه در اختیار و توان دارند، به خاطر عشق و علاقه به حضرت رضا(ع) انجام می‌دهند؛ اما نیازمند کمک شما در این حرکت ملی هستیم.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->