جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان رجز خوانی یک متوهم | طالبان عبدالحمید خراسانی را خلع سلاح و بازداشت کردند

  • کد خبر: ۲۴۸۰۹۱
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۳
پایان رجز خوانی یک متوهم | طالبان عبدالحمید خراسانی را خلع سلاح و بازداشت کردند
منابع نزدیک به عبدالحمید خراسانی به رسانه‌های افغانستان گفته‌اند که طالبان عبدالحمید خراسانی را خلع سلاح و بازداشت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منابع به آماج‌نیوز گفته‌اند که این فرمانده جنجالی سپاه بدری طالبان به دستور ملاحسن آخوند، نخست وزیر طالبان به کمیسیون نظامی خواسته شده و به‌دنبال آن بازداشت شده است.

به گفته منابع خراسانی هم‌اکنون در زندان کمیسیون نظامی گروه طالبان قرار دارد، افرادش خلع سلاح شده و تمامِ تجهیزات‌اش نیز ضبط شده است.

این منابع می‌گویند: «عبدالحمید خراسانی از سوی شبکه حقانی به قندهاری‌ها فروخته شد.»

گروه طالبان به گونه رسمی تاکنون در مورد چیزی نگفته‌اند.

فرمانده سپاه بدری طالبان چندی پیش دولت ایران را «کفری و ظالم» خوانده و مردم ایران را «مشرک» و «بدتر از یهود و نصارا» خطاب کرده بود.

ذبیح­‌الله مجاهد سخنگوی طالبان در گفتگو با تسنیم انتصاب خراسانی به طالبان را رد کرد و تاکید کرد که او خانه به دوش است و ارتباطی با آنها ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->