کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست اوکراین برای دستگیری پوتین در مغولستان

  • کد خبر: ۲۴۸۳۱۴
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
درخواست اوکراین برای دستگیری پوتین در مغولستان
کی‌یف در آستانه سفر پوتین به مغولستان، از این کشور خواسته است تا دستور دستگیری پوتین را اجرایی و این رئیس‌جمهور را بازداشت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه اوکراین روز گذشته خواهان دستگیری ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه هنگام دیدار این مقام روس از مغولستان شده است. این وزارت‌خانه تصریح کرده است: «ما از مسئولان مغولستان می‌خواهیم که دستور دستگیری دادگاه بین‌المللی را اجرایی کرده و پوتین را به دادگاه بین‌المللی کیفری در لاهه تحویل دهد».

پوتین روز سه‌شنبه به مغولستان سفر می‌کند. این اولین سفر او به یکی از کشور‌های عضو دادگاه بین‌المللی کیفری است. این دادگاه در سال ۲۰۲۳ برای رئیس‌جمهور روسیه به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و همچنین انتقال کودکان اوکراینی به روسیه، حکم دستگیری صادر کرده بود.

طبق معاهده رم، کشور‌های عضو دادگاه بین‌المللی کیفری باید احکام این دادگاه را اجرایی کنند و در نتیجه هریک از ۱۲۴ کشور عضو باید این حکم دستگیری را در صورت حضور پوتین در خاکشان به اجرا درآورند. دادگاه بین‌المللی کیفری به طور مستقل پلیس و یا نیروی امنیتی خاصی ندارد و تنها به همکاری کشور‌های عضو وابسته است.

کرملین روز گذشته با اشاره به سفر رئیس‌جمهور روسیه به مغولستان تصریح کرده بود که «هیچ نگرانی‌ای در این باره وجود ندارد». روسیه تأکید کرده است که این کشور، گفتگو‌های عالی با دوستان خود در مغولستان داشته است.

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین در پاسخ به این سؤال که آیا در مورد حکم دستگیری با مسئولان مغولستان گفتگو شده یا خیر اذعان کرد که «تمامی ابعاد این دیدار به‌دقت برنامه‌ریزی و آماده‌سازی شده است». روسیه صلاحیت دادگاه بین‌المللی کیفری را به رسمیت نمی‌شناسد.

پوتین برای شرکت در مراسم هشتاد و پنجمین سالگرد جنگ بین مغولستان، روسیه و ژاپن در زمان اشغال این منطقه توسط ژاپن، عازم مغولستان می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->