بیانیه تند پرسپولیس علیه فدراسیون فوتبال حضور وزیر ورزش در گود کشتی با چوخه اسفراین غیبت ۷ استقلالی در جدال با تراکتور رتبه هجدهم ایران در رنکینگ فیفا کلید قهرمانی پرسپولیس در جیب استقلال تغییر در قانون کشتی فرنگی | اخطار کم کاری اول برنده را تعیین می‌کند کارزار عجیب برای کنارگذاشتن سیدحسین حسینی| اسامی شگفت‌آور! تقابل مهاجمان بی‌آزار استقلال با بیرانوند ادامه حواشی بی پایان لمان شکست اینترمیامی باحضور مسی همکاری بوتاس و کادیلاک خرید خارجی سپاهان، گران‌قیمت‌ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر پدری: می‌خواهم باز هم رئال را شکست دهیم تاریخ و ساعت بازی تراکتور و استقلال | چشم امید پرسپولیس به استقلال چشمی رسماً بازی با تراکتور را از دست داد تایید خبر شهرآرا درباره پیشنهاد استقلال به کی‌روش از سوی عراقی‌ها ایوب و گندوز در لیست خروجی پرسپولیس احتمال حضور کادر پزشکی ترک در پرسپولیس گل‌محمدی به فکر جبران اشتباه بزرگ الونگ الونگ در گذشت + عکس
سرخط خبرها
عــلم و ورزش

توصیه‌هایی برای ورزش در ماه رمضان

  • کد خبر: ۲۴۸۴۳
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
توصیه‌هایی برای ورزش در ماه رمضان
به گزارش شهرآرانیوز، با فراسیدن ماه رمضان، مانند هرسال بحث داغ چالش‌های ورزش در این ماه نیز آغاز می‌شود. ورزشکارانی که روزه می‌گیرند، تجربه این را دارند که وضعیت تغذیه و شدت و زمان تمرین، دستخوش تغییراتی خواهد شد و لازم است متناسب با روزه‌داری، نوع تغذیه و تمرین را طوری برنامه‌ریزی کنند که کمترین ریزش و کاهش عملکرد را تجربه کنند.

بهترین زمان ورزش در ماه رمضان
چنانچه ورزش سنگین و طولانی‌مدتی دارید، در فاصله سحر تا افطار از انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش خودداری کرده و فعالیت‌ها را به بعد از صرف افطار موکول کنید. توصیه می‌شود در این ماه از شدت و حجم تمرینات کم کنید و بیشتر با جنبه حفظ آمادگی تمرین کنید. شما می‌توانید دوسه جلسه تمرین در هفته داشته باشید تا ضمن انجام استراحت کافی، فرصت مناسبی برای بازسازی منابع انرژی برای بدن نیز فراهم شود. همچنین فعالیت‌های بدنی و ورزش در حین روزه‌داری و در طول روز نباید بیش از ۳۰ دقیقه و نهایتا اگر این زمان کم بود نباید بیشتر از ۴۵ دقیقه طول بکشد و اگر ورزش در آب‌وهوای گرم و زیر تابش اشعه خورشید باشد، مدت آن از این مقدار هم کمتر توصیه می‌شود. همچنین به‌دلیل گرم‌بودن هوا بهتر است فعالیت ورزشی شما در محیط باز و زیر تابش نور خورشید انجام نشود.

تمرین قبل از افطار مجاز است؟
درصورتی‌که مجبور به انجام فعالیت ورزشی قبل از افطار بودید، باید تمرین با افطار یک تا دو ساعت فاصله داشته باشد. فعالیت با شدت سبک و متوسط انجام دهید، تمرینات هوازی را انجام ندهید تا با تعریق آب زیادی از بدن خارج نشود. سعی کنید برنامه تمرینی را با چند دقیقه تمرین سبک خلاصه کنید. اگر هم می‌خواهید بعد از افطار تمرین کنید، ازآنجاکه فاصله بین غذاخوردن و ورزش‌کردن، بدن فرصت هضم غذا را پیدا کرده و خون به‌راحتی در عضلات ورزشکاران جریان می‌یابد، بهترین زمان دوسه ساعت بعد از افطار است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->