سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

اردوغان و بن سلمان درباره غزه گفتگو کردند

  • کد خبر: ۲۴۸۶۰۹
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷
اردوغان و بن سلمان درباره غزه گفتگو کردند
رئیس‌جمهور ترکیه با ولی‌عهد سعودی درباره نوار غزه و مسائل منطقه و جهان تلفنی گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ترکیه‌ای «تی‌آر‌تی»، عصر امروز (یکشنبه)، خبر داد «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه در گفت‌وگوی امروز خود با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی درباره نسل‌کشی مردم فلسطین در نوار غزه گفتگو کرده است.

تی آر تی در ادامه اشاره کرد که دو طرف در این تماس تلفنی مسائل منطقه‌ای و جهانی را نیز مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

طبق این گزارش، اردوغان در این گفت‌وگوی تلفنی بر افزایش فشار جامعه بین‌المللی بر اسرائیل برای توقف نسل‌کشی در خاک فلسطین به‌ویژه نوار غزه تاکید کرده است.

تی آر تی در پایان اضافه کرد رئیس‌جمهور ترکیه همچنین در این گفتگو خواستار توقف حملات اسرائیل و اقدامات ناقض حقوق بشر در فلسطین اشغالی و برقراری آتش‌بس دائمی در نوار غزه شده و بر اهمیت اقدام مشترک کشور‌های اسلامی در این خصوص تاکید کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->