بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟ مدافع جدید لورکوزن از لیورپول می‌آید شوک به بسکتبال جهان| یک تعرض در NBA؟ دیبالا بی خیال عربستان شد اصفهانی‌ها و انتخاب معنادار نویدکیا | عقلانیت در روزگار هیجان حضور مدافع خارجی در پرسپولیس منتفی شد جواب ردّ میختاریان به عربستانی‌ها محرم رسماً سرمربی سپاهان شد + عکس ساپینتو در راه ایران مدافع پرسپولیس، خرید جدید تراکتور + عکس شوک به پرسپولیس | کارتال در راه النصر + عکس
سرخط خبرها

ماریان با تست دوپینگ مثبت از پاراالمپیک حذف شد

  • کد خبر: ۲۴۸۸۴۶
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
ماریان با تست دوپینگ مثبت از پاراالمپیک حذف شد
پس از اعلام نتیجه مثبت دوپینگ مصطفی ماریان این ورزشکار از رقابت‌های پاراالمپیک حذف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی ۵ روز از آغاز رقابت‌های پاراالمپیک پاریس گذشته که ورزشکاران مشهدی با موردی عجیب در این رقابت‌ها رو به رو شدند. نسرین شاهی اولین ورزشکار خراسانی بود که با امتیاز ۵۶۴ مسابقات ماده ۱۰ متر P۲ زنان موفق به صعود به فینال رقابت‌ها شد، اما شاهی بعد از پایان مسابقه مقدماتی و راهیابی به فینال در تست تپانچه مردود و دیسکالیفه و از جدول مسابقات حذف شد.

حالا مصطفی ماریان دومین ورزشکاری است که از خراسان رضوی پیش از آغاز رقابت‌ها از گردونه مسابقات کنار می‌رود. این خبر در حالی از زبان معاون قهرمانی کمیته ملی پاراالمپیک منتشر شد که مصطفی ماریان بنا بود در ماده پرتاب دیسک رقابت‌های پارادوومیدانی شرکت کند، اما حالا به دلیل مثبت شدن تست دوپینگش از این رقابت‌ها حذف شد.

معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک در خصوص حذف ماریان گفت: کمیته ملی پارالمپیک طی یکسال گذشته با همکاری فدراسیون پزشکی، ورزشی و نادو ایران سه مرحله تست دوپینگ از ورزشکاران گرفت تا از این طریق اقدامات لازم در زمینه پیشگیری از دوپینگ انجام شود و در کنار آن برنامه‌های آموزشی هم برای ورزشکاران برگزار شد.

سعید سلگی ادامه داد: ماریان ورزشکاری بود که ۲ ماه پیش از بازی‌های پاریس ۲۰۲۴ و در جریان برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور که با نظات IPC برگزار شد، مجوز حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس را دریافت کرد.

وی تصریح کرد: بر این اساس از ماریان با احتساب دهکده  ۳ مرحله تست دوپینگ گرفته شده که در ۲ مرحله قبل که داخل ایران بوده مشکلی دیده نشد و متاسفانه تست دهکده وی به دلیل استفاده از داروی خوراکی ممنوعه مثبت اعلام شد، مصطفی ماریان تا ساعاتی دیگر دهکده را ترک و به ایران باز می‌گردد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->