حماس، ادعای خلع سلاح خود را تکذیب کرد هگست: مجوز حمله به کشتی‌ها در سواحل ونزوئلا را دریافت کردم بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راجع به طرح آتش‌بس در غزه سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه برای شرکت در اجلاس خزری + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا هشدار داد سردار پاکپور: نیروی دریایی سپاه با آمادگی کامل پاسخ دشمنان را می‌دهد حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل و آتش‌بس کامل باید محقق شود رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: آتش‌بس در غزه وجود ندارد آتش‌سوزی عمدی ورودی مسجدی در انگلیس+ فیلم ترامپ: مذاکرات برای اجرای توافق آتش‌بس غزه آغاز شده است حمله پهپادی یمن به بندر اشغالی ایلات + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) روسیه به آمریکا در خصوص تبعات حمله به شناور ونزوئلایی هشدار داد آژیر خطر رخنه پهپادی در ایلات سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) عراقچی: قاطعانه با هر شرارتی در آینده برخورد خواهیم کرد کتائب حزب‌الله عراق: طرح ترامپ مملو از تله است ویرانی ۸۰ درصد ساختمان‌های غزه | ۳۷۰ نیروی سازمان امدادرسان آنروا کشته شدند ۲ کشته و ۱۲ زخمی در تیراندازی در آلاباما آمریکا (۱۳ مهر ۱۴۰۴) رأی‌گیری انتخابات پارلمانی در همه استان‌های سوریه به پایان رسید (۱۳ مهر ۱۴۰۴) یمن: از موضع حماس و گروه‌های مقاومت فلسطین حمایت می‌کنیم ۶ مخفیگاه داعشی دراستان نینوا عراق منهدم شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) گروسی: ایران برنامه‌ای برای ساخت تسلیحات هسته‌ای ندارد فرمانده مرزبانی فراجا از کشف ۱۳ تُن مواد مخدر، توقیف ۱۵۰۰ سلاح و دستگیری بیش از ۵ هزار قاچاقچی خبرداد راهپیمایی مردم ترکیه در شهر‌های مختلف در حمایت از غزه + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) کاهش محبوبیت ترامپ در بین رای‌دهندگان آمریکایی راهپیمایی میلیونی حامیان فلسطین در کراچی پاکستان + فیلم و عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) ادعای ترامپ درباره موافقت کامل نتانیاهو با توقف بمباران غزه رژیم صهیونیستی: آتش‌بسی در غزه وجود ندارد
سرخط خبرها

نتانیاهو مجبور به پذیرش درخواست‌های حماس خواهد شد

  • کد خبر: ۲۴۸۹۴۱
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
نتانیاهو مجبور به پذیرش درخواست‌های حماس خواهد شد
یکی از رهبران حماس گفت که شروط بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مذاکرات جاری لغو خواهند شد و «تعهد می‌دهیم خواست مقاومت و ملت فلسطین بر او تحمیل می‌شود.»

به گزارش شهرآرانیوز، «محمود المرداوی» یکی از رهبران جنبش حماس در مصاحبه‌ای با شبکه خبری «الجزیره» اظهار کرد: آزادی اسرای صهیونیست در نوار غزه تنها با قرارداد تبادل اسرا انجام خواهد شد و هرگونه توافقی تنها با عقب‌نشینی کامل اسرائیل از دو محور نتزاریم و فیلادلفیا محقق خواهد شد.

المرداوی گفت: مقاومت اعلام کرد که این پرونده تنها با یک توافق بسته خواهد شد و ممکن نیست این کار با وجود حتی یک سرباز اسرائیلی در زمین غزه انجام شود، حماس این مساله را به میانجی‌های قطری و مصری ابلاغ کرده است.

این رهبر حماس در ادامه آزادی اسرای صهیونیست از طریق عملیات نظامی را شکستی مفتضحانه خواند و نتانیاهو را مسوول کامل آن دانست و او را به مانع‌تراشی در برابر تمامی پیشنهاد‌ها و سنگ‌اندازی در مسیر امضای قرارداد تبادل متهم کرد.

او با تاکید بر اینکه نتانیاهو تنها تحت فشار تسلیم خواهد شد و ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس در توییت‌های اخیرش به این مساله اشاره کرده، متعهد شد: نتانیاهو را شکست داده و او را تسلیم خود خواهیم کرد، ما او را مجبور خواهیم کرد طبق خواست ما عمل کند و هیچ یک از اهدافش محقق نخواهد شد.

المرداوی در پیامی برای دولت آمریکا تاکید کرد: «جنگ منافع راهبردی آمریکا در منطقه را به خطر می‌اندازد چراکه اگر نتانیاهو به کوری امنیتی و اطلاعاتی و شکست سیاسی خود ادامه دهد، شرایط را به سمت جنگی منطقه‌ای خواهد برد.»

این چهره حماس در ادامه مصاحبه خود با الجزیره به خانواده‌های اسرای صهیونیست نیز این پیام را داد که «همه شاهد هستند نتانیاهو چگونه می‌خواهد اسرا را به قتل برساند، باید بدانید فرزندانتان تنها با موافقت مقاومت با هرگونه توافقی که حاصل شود، آزاد خواهند شد، زمان رو به پایان است به ویژه اینکه شرایطی که ارتش اشغالگر، اسرای اسرائیلی در غزه را در آن قرار می‌دهد، بی‌نهایت سخت و پیچیده است.»

کمی قبل از این مصاحبه القسام آخرین پیام یک اسیر زن اسرائیلی از جمله ۶ اسیری که ارتش اشغالگر اجساد آنها را از تونلی در رفح بازگرداند، منتشر کرد.

همچنین القسام تصویر یکی از نیرو‌های خود را با اسلحه در دست مقابل یک اسیر اسرائیلی ایستاده، با این عبارت به دو زبان عربی و عبری منتشر کرد که «فشار نظامی مساوی با مرگ و شکست و قرارداد تبادل، مساوی با آزادی و زندگی است.

القسام روز یکشنبه نیز در پیامی برای افکار عمومی رژیم صهیونیستی تاکید کرد، «نتانیاهو محور فیلادلفیا را به قیمت آزادی اسرایتان انتخاب کرد، این ۶ اسیر زنده بودند، اما دیگر متعلق به گذشته هستند، نتانیاهو ده‌ها رون آراد (خلبانی که هواپیمایش در سال ۱۹۸۶ بر فراز لبنان سقوط کرد و کشته شد) می‌سازد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->