حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد
سرخط خبرها

نتانیاهو مجبور به پذیرش درخواست‌های حماس خواهد شد

  • کد خبر: ۲۴۸۹۴۱
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
نتانیاهو مجبور به پذیرش درخواست‌های حماس خواهد شد
یکی از رهبران حماس گفت که شروط بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مذاکرات جاری لغو خواهند شد و «تعهد می‌دهیم خواست مقاومت و ملت فلسطین بر او تحمیل می‌شود.»

به گزارش شهرآرانیوز، «محمود المرداوی» یکی از رهبران جنبش حماس در مصاحبه‌ای با شبکه خبری «الجزیره» اظهار کرد: آزادی اسرای صهیونیست در نوار غزه تنها با قرارداد تبادل اسرا انجام خواهد شد و هرگونه توافقی تنها با عقب‌نشینی کامل اسرائیل از دو محور نتزاریم و فیلادلفیا محقق خواهد شد.

المرداوی گفت: مقاومت اعلام کرد که این پرونده تنها با یک توافق بسته خواهد شد و ممکن نیست این کار با وجود حتی یک سرباز اسرائیلی در زمین غزه انجام شود، حماس این مساله را به میانجی‌های قطری و مصری ابلاغ کرده است.

این رهبر حماس در ادامه آزادی اسرای صهیونیست از طریق عملیات نظامی را شکستی مفتضحانه خواند و نتانیاهو را مسوول کامل آن دانست و او را به مانع‌تراشی در برابر تمامی پیشنهاد‌ها و سنگ‌اندازی در مسیر امضای قرارداد تبادل متهم کرد.

او با تاکید بر اینکه نتانیاهو تنها تحت فشار تسلیم خواهد شد و ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس در توییت‌های اخیرش به این مساله اشاره کرده، متعهد شد: نتانیاهو را شکست داده و او را تسلیم خود خواهیم کرد، ما او را مجبور خواهیم کرد طبق خواست ما عمل کند و هیچ یک از اهدافش محقق نخواهد شد.

المرداوی در پیامی برای دولت آمریکا تاکید کرد: «جنگ منافع راهبردی آمریکا در منطقه را به خطر می‌اندازد چراکه اگر نتانیاهو به کوری امنیتی و اطلاعاتی و شکست سیاسی خود ادامه دهد، شرایط را به سمت جنگی منطقه‌ای خواهد برد.»

این چهره حماس در ادامه مصاحبه خود با الجزیره به خانواده‌های اسرای صهیونیست نیز این پیام را داد که «همه شاهد هستند نتانیاهو چگونه می‌خواهد اسرا را به قتل برساند، باید بدانید فرزندانتان تنها با موافقت مقاومت با هرگونه توافقی که حاصل شود، آزاد خواهند شد، زمان رو به پایان است به ویژه اینکه شرایطی که ارتش اشغالگر، اسرای اسرائیلی در غزه را در آن قرار می‌دهد، بی‌نهایت سخت و پیچیده است.»

کمی قبل از این مصاحبه القسام آخرین پیام یک اسیر زن اسرائیلی از جمله ۶ اسیری که ارتش اشغالگر اجساد آنها را از تونلی در رفح بازگرداند، منتشر کرد.

همچنین القسام تصویر یکی از نیرو‌های خود را با اسلحه در دست مقابل یک اسیر اسرائیلی ایستاده، با این عبارت به دو زبان عربی و عبری منتشر کرد که «فشار نظامی مساوی با مرگ و شکست و قرارداد تبادل، مساوی با آزادی و زندگی است.

القسام روز یکشنبه نیز در پیامی برای افکار عمومی رژیم صهیونیستی تاکید کرد، «نتانیاهو محور فیلادلفیا را به قیمت آزادی اسرایتان انتخاب کرد، این ۶ اسیر زنده بودند، اما دیگر متعلق به گذشته هستند، نتانیاهو ده‌ها رون آراد (خلبانی که هواپیمایش در سال ۱۹۸۶ بر فراز لبنان سقوط کرد و کشته شد) می‌سازد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->