حملات پهپادی اسرائیل به شرق و جنوب لبنان ادامه دارد + فیلم (۲۴ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی با پوتین در روسیه دیدار کرد (۲۴ مهر ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: ناگفته‌های عرصه دفاعی فراوان است | تهدیدهای آمریکا، پوچ و غیرقابل‌اعتناست پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت خیّرِ نیکوکار حاج حسین مهدیان حمله هوایی اسرائیل به منطقه‌ای در جنوب لبنان + فیلم (۲۴ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: اجساد ۹ اسیر را تحویل گرفتیم رئیس جدید ستاد مشترک ارتش یمن تعیین شد (۲۴ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین فداکاری زیادی کرد | نبرد با دشمن صهیونیستی ادامه دارد واکنش حماس به پیکرهای شکنجه‌شده اسرای فلسطینی شهادت رئیس ستاد مشترک ارتش یمن | یمن: رژیم صهیونیستی به سزای اعمال جنایتکارانه‌اش خواهد رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | دوچرخه سواری رئیس جمهور در اصفهان ماجرای عزل مدیرکل فرودگاه‌های اردبیل توسط وزیر راه چه بود؟ تأکید وزارت خارجه بر ضرورت گفت‌و‌گو بین افغانستان و پاکستان با هدف کاهش تنش وزیر کشور از برگزاری انتخابات شورا‌ها به‌صورت تناسبی برای اولین بار در تهران خبرداد مظفری: ساختار اداری مشهد متناسب با جمعیت میلیونی آن نیست | گلایه استاندار خراسان رضوی از وضعیت تامین و نرخ برنج وارداتی ویدئو | تصاویری دیده نشده از شهید یحیی سنوار در فرماندهی عملیات طوفان الأقصی آیت‌الله علم‌الهدی: وجود اراده قوی برای اجرای اصول حکمرانی دینی در کشور ضروری است رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در مشهد: در حال حاضر قانون اجازه تعطیلی رسمی پنجشنبه‌ها را نمی‌دهد خطیب‌زاده: آمریکا با اقدامات خود صلح جهانی را در معرض تهدید جدی قرار داده است تسلیت فرمانده کل سپاه در پی درگذشت سردار افشار رژیم صهیونیستی: بازگشایی گذرگاه رفح به تعویق افتاد استاندار خراسان رضوی: شرایط کنونی بازار، نقش تعزیرات را حیاتی‌تر کرده است نشریه آمریکایی پالتیکو: پاکستان، جمهوری آذربایجان و اندونزی احتمالاً به غزه نیرو می‌فرستند رئیس ستاد انتخابات کشور: فرمانداران و مدیران سیاسی باید بتوانند گفتمان انسجام را به زبان مردم ترجمه کنند اتوبوس حامل نظامیان در سوریه منفجر شد + فیلم سلطان تسلط
سرخط خبرها

ترامپ اوکراین را به دروغ‌گویی درباره تعداد تلفاتش در جنگ متهم کرد

  • کد خبر: ۲۴۹۲۴۷
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
ترامپ اوکراین را به دروغ‌گویی درباره تعداد تلفاتش در جنگ متهم کرد
دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری آمریکا، اوکراین را به پنهان‌کاری عمدی بر تعداد واقعی کشته‌شدگان در درگیری با روسیه متهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترامپ در مصاحبه‌ای در پادکست لکس فریدمن ادعا کرد زمانیکه اختلافات برطرف شود و مسائل حل و فصل شود معلوم خواهد شد که «تعداد مرگ‌ومیر‌ها بسیار بیشتر از آن چیزی است که مردم فکر می‌کنند.»

تأیید اطلاعات در مورد تلفات نیرو‌ها دشوار است، زیرا ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در اوایل سال جاری ادعا کرد که این رقم در حدود ۳۱۰۰۰ تن بوده است، در حالی که تخمین‌های روسیه و اطلاعات خارجی نشان می‌دهد که می‌تواند بسیار بیشتر باشد.

براساس گزارش آرتی، ترامپ در پادکست مدعی شد: «آن‌ها در مورد اعداد دروغ می‌گویند.» او توضیح نداد که چرا معتقد است کی‌یف چنین می‌کند، اگرچه این روش استاندارد برای کشور‌ها در نظر گرفته می‌شود که تلفات دشمن را بیش از حد برآورد کنند و تلفات خود را در طول جنگ کمتر اعلام کنند.

دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل تعداد کشته‌شدگان غیرنظامی یا افراد غیرمسلح در اوکراین از آغاز درگیری در فوریه ۲۰۲۲ تا ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۴ را ۱۱۵۲۰ نفر اعلام کرده است. این آژانس خاطرنشان کرد که اعداد واقعی می‌تواند بیشتر باشد. مقامات ناشناس آمریکایی ماه گذشته به نیویورک تایمز گفتند که تعداد سربازان اوکراینی که در طول جنگ کشته شده‌اند ۷۰۰۰۰ نفر است.

ترامپ در این پادکست گفت که درگیری با روسیه «جنگی است که نباید رخ می‌داد». او دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده را به شکست در جلوگیری از آن متهم کرد و گفت که وضعیت اکنون به قدری از کنترل خارج شده است که توافق صلح «معامله‌ای سخت‌تر از قبل از شروع آن است».

ترامپ ترامپ وعده قبلی خود مبنی بر پایان دادن به مناقشه و «انجام توافق» در صورت انتخاب مجدد در نوامبر را تجدید کرد. اوکراین به ندرت گزارش‌هایی را در مورد تلفات رسمی غیرنظامیان منتشر می‌کند و ارزیابی این اعداد دشوار است، زیرا هیچ شمارش مستقل معتبری انجام نشده است. آخرین آمار منتشر شده در ژوئن سال گذشته، تعداد کشته‌شدگان غیرنظامی را حدود ۱۰۰۰۰ نفر نشان می‌دهد - با این حال، اولگ گاویلچ دستیار ارشد رئیس دفتر زلنسکی در آن زمان گفت که رقم واقعی می‌تواند پنج برابر بیشتر باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->