ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران بحران کم‌آبی به اوج رسید | ذخایر ۱۵ سد مهم کشور نصف شد!
سرخط خبرها

دستگیری زنی که با فروش زمین‌های آستان قدس رضوی کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی کرد(۱۶ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۴۳۲
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
دستگیری زنی که با فروش زمین‌های آستان قدس رضوی کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی کرد(۱۶ شهریور ۱۴۰۳)
فرمانده انتظامی شهرستان شیروان از دستگیری یک کلاهبردار سابقه دار با ۷۰ میلیارد ریال کلاهبرداری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ مجید یگانه پور اظهار کرد: در پی اعلام شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با سوء استفاده از اعتماد آنها و فروش زمین‌های متعلق به آستان قدس با اسناد و مدارک جعلی اقدام به کلاهبرداری کرده است، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ماموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و همچنین همکاری خوب شاکیان پرونده، متهم که یک زن بود شناسایی و بلافاصله دستگیر شد، افزود: متهمه در اظهاراتش به پلیس، خود را در بین مردم مالک زمین‌های زراعی متعلق به آستان قدس رضوی معرفی و به شهروندان اعلام کرده بود که با قیمت بسیار مناسب قصد فروش آنها را دارد که در بررسی‌های بعمل آمده مشخص شد این فرد با اسناد و مدارک جعلی تا کنون از ۶ نفر مبلغ ۷۰میلیارد ریال تحت عنوان پیش پرداخت خرید زمین کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان شیروان با بیان اینکه متهم بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد، از شهروندان خواست تا ضمن توجه به هشدار‌ها و توصیه‌های پلیس، هرگونه مورد مشکوک را از طریق پل ارتبطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->