دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس آتی بریکس دیدار می‌کنند

  • کد خبر: ۲۴۹۴۷۲
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس آتی بریکس دیدار می‌کنند
خبرگزاری دولتی تاس امروز به نقل از سفیر ایران در روسیه خبر از شرکت مسعود پزشکیان در اجلاس آتی سران کشور‌های عضو بریکس در روسیه و دیدار وی با ولادیمیر پوتین و دیگر سران کشور‌ها داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاظم جلالی، سفیر ایران در مسکو به تاس گفت: مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در اجلاس سران بریکس در کازان شرکت می‌کند و در نظر دارد تا با رئیس جمهوری روسیه دیدار کند.

سفیر ایران افزود: معتقدم که رئیس‌جمهوری ایران در اجلاس بریکس در کازان شرکت خواهد کرد. ما در حال حاضر برای این سفر آماده می‌شویم تا برای روابط دوجانبه مفید و موفقیت آمیز باشد.

جلالی تصریح کرد: در رابطه با روابط دوجانبه، دیدار با ولادیمیر پوتین و همچنین دیدار‌های دوجانبه با دیگر سران و جامعه ایرانی و همچنین سخنرانی در این اجلاس برنامه ریزی شده است.

روسیه در اول ژانویه ۲۰۲۴ ریاست بریکس را بر عهده گرفت. اجلاس سران بریکس در اکتبر ۲۰۲۴ و در کازان برگزار می‌شود. ایران در اول ژانویه ۲۰۲۴ به بریکس پیوست.

علاوه بر کشور‌های برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی که این گروه نام اختصاری خود را از حروف اول نام این کشور‌ها وام گرفته است، بریکس اکنون شامل کشور‌های دیگری از جمله ایران، عربستان سعودی، مصر، امارات متحده عربی و اتیوپی نیز می‌شود.

در حال حاضر تقریباً نیمی از جمعیت جهان، بیش از ۴۰ درصد از تولید جهانی نفت خام و حدود ۲۵ درصد از صادرات جهانی به اعضای گروه بریکس تعلق دارد.

چهاردهمین اجلاس سران بریکس از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ اکتبر (اول تا سوم آبان) سال جاری برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->