سرپرست اداره کل املاک و خزانه داری شهرداری مشهد: از املاک و مستغلات شهرداری با نظارت و کنترل روزانه حفاظت می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۹۵۰۹
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
سرپرست اداره کل املاک و خزانه داری شهرداری مشهد: از املاک و مستغلات شهرداری با نظارت و کنترل روزانه حفاظت می‌شود
حفاظت از املاک و مستغلات شهرداری با نظارت و کنترل روزانه از سوی گشتی‌های اداره کل املاک و خزانه‌داری شهرداری مشهد صورت می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اصغر انصاری گفت: شهرداری در محدوده و حریم شهر مشهد دارای املاک و مستغلاتی است که به منظور حفاظت از آن، به صورت روزانه بازدید‌های مستمر کنترل و نظارت صورت می‌پذیرد.

وی با اشاره به اینکه برخی از این قطعات دارای کاربری انتفاعی و برخی دارای کاربری خدماتی می‌باشد، افزود: کاربری‌های خدماتی که ناشی از سهم سرانه شهر از اراضی بزرگ‌مقیاس استحصال‌شده می‌باشد، بر اساس اعتبارات شهرداری هر سال بخشی از آنها تکمیل و برای بهره‌برداری در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

سرپرست اداره کل املاک و خزانه داری شهرداری مشهد در خصوص قطعات انتفاعی قابل واگذاری نیز خاطرنشان کرد: این قطعات پس از اخذ سند تفکیکی برای تملک املاک در مسیر طرح‌های شهری شامل بازگشایی معابر و پروژه‌های شهری بر اساس اولویت‌های تملک مناطق ۱۳گانه شهری و یا تسویه حساب پیمانکاران پروژه‌های شهری تخصیص پیدا می‌کنند.

انصاری یادآور شد: این املاک در سطح مناطق شهرداری با دیوار‌های خودایستا و یا دیوارکشی و محصور نمودن آنها، مورد حفاظت قرار می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.