شهردار گناباد استیضاح شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم شرکت در دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین آغاز دیدار نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب اسلامی + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد مهاجرانی: واردات خودرو به تصویب هیئت دولت رسید جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزم را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان با فرماندهان ارتش در دافوس دیدار کرد (۱۷ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۵۹۹
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
پزشکیان با فرماندهان ارتش در دافوس دیدار کرد (۱۷ شهریور ۱۴۰۳)
رئیس‌جمهور بعد از ظهر شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش حضور یافت و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با فرماندهان ارتش دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در بازدید مسعود پزشکیان از دافوس که با حضور فرمانده کل ارتش انجام شد، بخش‌هایی از آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل قدرت پهپادی، اشراف اطلاعاتی، خودکفایی، آمادگی‌های عملیاتی و حضور مقتدرانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرز‌های زمینی، هوایی، دریایی و آب‌های بین‌المللی در قالب مستند به رئیس جمهور ارائه شد.

در این بازدید امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در سخنانی با خیر مقدم به پزشکیان، مهمترین راهبرد‌های ارتش در ارتقای اقتدار ملی را تشریح کرد.

همچنین امیر سرتیپ حسین ولیوند، فرمانده دانشگاه فرمانده دافوس ارتش، گزارشی را از مهمترین فعالیت‌های نقش‌آفرین و تعیین کننده این دانشگاه در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن و رفع نیاز‌های آموزشی ارتش و نیرو‌های مسلح متناسب با تهدیدات روز ارائه کرد.

در این برنامه، فرماندهان نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش، بخشی از اقدامات راهبردی، عملیاتی، خودکفایی و آموزشی را ارائه کردند.

بازدید از مرکز بازی جنگ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و همچنین حضور در کلاس‌های درس این دانشگاه از دیگر برنامه‌های رئیس جمهوری در ارتش بود.

فرزندان شهید سرهنگ ابوالفضل محقق نژاد، از شهدای مدافع سلامت ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با ذکر دلنوشته‌ای به رئیس جمهور خوشامد گفتند.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و امیر سرلشکر موسوی در ابتدای ورود به دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->