عربستان: چارچوبی یکپارچه و عملی برای اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین داریم تشکیل کارگروه نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی در کمیسیون اصل ۹۰ فرانسه تهدید کرد: تا پایان تابستان به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای مهلت می‌دهیم ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: جامعه قاریان باید مجری توسعه برنامه‌های قرآنی باشند

  • کد خبر: ۲۴۹۶۱۳
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
آیت‌الله علم‌الهدی: جامعه قاریان باید مجری توسعه برنامه‌های قرآنی باشند
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر نقش جامعه قاریان در توسعه و ترویج قرائت قرآن گفت: بنده معتقد هستم که متولی قرآن در استان باید جامعه قاریان باشد، زیرا این موضوع دارای آثار و برکات زیادی جهت توسعه برنامه‌های قرآنی به ویژه در زمینه ترتیل و قرائت است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای مجمع قاریان استان خراسان که در دفتر امام‌جمعه مشهد مقدس برگزار شد با بیان اینکه حضور قرآن در مسجد یک امر حیاتی و از ارکان عمرانی آن است، اظهار کرد: جامعه قاریان از برکات انقلاب اسلامی است که سرمایه و ثروت جامعه ما نیز محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه متولی قرآن در کشور بر عهده یک سازمان یا نهاد خاصی نیست، افزود: بنده پیشنهاد می‌کنم و معتقد هستم که متولی قرآن در مشهد و استان باید جامعه قاریان باشد، لذا شما این موضوع را پیگیری کنید که اگر به نتیجه برسد دارای آثار و برکات زیادی جهت توسعه برنامه‌های قرآنی به ویژه در زمینه ترتیل و قرائت خواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی امتیاز علوم قرآنی نسبت به سایر علوم دانشگاهی و پژوهشی را "ترتیل" و "قرائت" قرآن کریم دانست و گفت: این امر در جذب افراد به علوم قرآنی بسیار حائز اهمیت است، به‌نحوی‌که ابتدا افراد با قرائت و ترتیل قرآن جذب شده و سپس به سمت تفسیر و علوم قرآنی کشیده می‌شوند. متأسفانه در حال حاضر این خصوصیت در دستگاه‌های قرانی کشور به عنوان اولویت نخست مطرح نیست.

جامعه قاریان باید مجری توسعه برنامه‌های قرآنی باشند

او با بیان اینکه فعالیت جامعه قاریان نباید محدود به اجرای برنامه‌ها باشد، تأکید کرد: جامعه قاریان باید مجری توسعه قرآن از طریق قرائت و ترتیل باشد تا آنجا که هر هنرمندی برای نشان دادن هنر و صدای خوش خود به قرائت قرآن روی بیاورد. اگر این موضوع به نقطه هویت بخشی هنر برای هنرمندان برسد، استعداد‌های بسیاری در این عرصه حضور پیدا خواهند کرد و سرمایه‌های قرآنی جامعه افزایش می‌یابد.

علم‌الهدی با اشاره به اجرای برنامه قرائت قرآن بعد از نماز صبح در مسجد گوهرشاد تصریح کرد: بنده پیشنهاد کردم تا همانند ماه مبارک رمضان بعد از نماز صبح مراسم قرائت قرآن با حضور قاریان برای زائران و مجاوران حرم رضوی در تمامی صحن‌ها برگزار شود. 

وی با بیان اینکه قرائت قرآن صبحگاهی مستحب است، گفت: در حال حاضر این برنامه تنها در مسجد گوهرشاد برگزار می‌شود.

نسل جدید را از کودکی با قرآن مأنوس کنید

عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص اهمیت آموزش قرآن در سنین کودکی و نوجوانی بیان کرد: هم‌نشینی و آشنایی با قرآن اگر هم‌زمان با سنین رشد صورت بگیرد، تأثیرپذیری و ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

وی اضافه کرد: به همین منظور اگر جامعه قاریان بتواند معلمان قرانی و علاقه‌مند را در هر منطقه شناسایی کند و آنان با برگزاری دوره‌های قرآنی خارج از مدرسه و در مساجد دانش آموزان را با قرآن مأنوس کنند، اقدام بزرگی در جهت ترویج قرآن در سنین کودکی و نوجوانی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->