السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: تبیین فرهنگ «دفاع مقدس» براساس ذائقه فکری و فرهنگی نسل جوان

  • کد خبر: ۲۵۰۹۴۸
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: تبیین فرهنگ «دفاع مقدس» براساس ذائقه فکری و فرهنگی نسل جوان
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: فرهنگ دفاع مقدس باید هر سال نسبت به گذشته قوی‌تر و زنده‌تر در جامعه وجود داشته باشد؛ بنابراین ضرورت دارد تا برنامه‌ها پربارتر و پرمحتواتر از سال قبل و متناسب با شرایط فکری و فرهنگی نسل نو تنظیم و اجرا شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس که در دفتر نماینده ولی‌فقیه برگزار شد با بیان اینکه، بزرگ‌ترین هدف برگزاری بزرگداشت دفاع مقدس انتقال فرهنگ دفاع به نسل‌های جوان کشور است، اظهار کرد: خوشبختانه تا امروز در مقام حفظ و بزرگداشت شعائر دفاع مقدس اقدامات بسیار مثبت و مؤثری انجام گرفته است و این از برکات حرکت انقلابی ما می‌باشد.

وی دلیل تداوم فرهنگ دفاع مقدس را عدم گسست نسلی دانست و افزود: خوشبختانه با گذشت ۳۰ سال از جنگ تحمیلی همچنان فرهنگ دفاع مقدس در میان نسل جوان و نوجوان جامعه زنده است، برخلاف تمام انقلاب‌های بزرگی که در سراسر دنیا شکل گرفت، اما بعد از گذشت یک نسل از بین رفتند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: همچنین با توجه به گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی نسل‌های جوان ما با شعائر دفاع مقدس و انقلابی آشنا هستند که نتیجه تمام اقداماتی است که برای احیا و بزرگداشت آنها انجام شده است.

معرفی فرهنگ دفاع مقدس متناسب با شرایط فکری و ذائقه فرهنگی نسل جوان

او با بیان اینکه فرهنگ دفاع مقدس باید هر سال نسبت به گذشته قوی‌تر و زنده‌تر در جامعه وجود داشته باشد، تأکید کرد: بنابراین ضرورت دارد تا برنامه‌ها پربارتر و پرمحتواتر از سال قبل و متناسب با شرایط فکری و فرهنگی نسل نو تنظیم و اجرا شود.

علم‌الهدی با اشاره به ضرورت پیاده کردن برنامه بزرگداشت دفاع مقدس در بین مردم ادامه داد: دقت داشته باشید که شرایط فکری و ذائقه فرهنگی نسل جوان متفاوت از گذشته است لذا برنامه‌ها را مطابق با ذائقه آنان برگزار کنید؛ در همین خصوص لازم است تا هر سال تفاوت برنامه‌ها را بررسی کنید.

دفاع در اسلام، «دفاع از بندگی خدا» است

وی با بیان اینکه منظور از دفاع در اسلام، «دفاع هدفمند» است، اضافه کرد: دفاع هیچ‌گاه برای حفظ جان، خاک و سرزمین در اسلام مطرح نشده است، حتی دارالسلام به معنای جامعه اسلامی و نه سرزمین اسلامی است، زیرا در فداکاری ما محدودیتی نداریم؛ همه مردم از پیر و جوان و زن و مرد نسبت به دفاع مقدس سرباز، رزمنده و نظامی هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیه ۴۰ سوره مبارکه حج ابراز کرد: خداوند در این آیه شریفه می‌فرماید: «وَ لَوْ لا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوامِعُ وَ بِیَعٌ وَ صَلَواتٌ وَ مَساجِدُ یُذْکَرُ فیهَا اسْمُ اللَّهِ کَثیرا»؛ «و اگر خدا بعضی از مردم را با بعض دیگر دفع نمی‌کرد، صومعه‌ها و کلیسا‌ها و کنیسه‌ها و مساجدی که نام خدا در آنها بسیار برده می‌شود، سخت ویران می‌شد».

او اصل دفاع را پاسداری از بندگی خدا دانست و ادامه داد:، زیرا اگر دشمن بر ما مسلط شود، بندگی خداوند را از بین می‌برد، پس باید هر روز و در تمام عرصه‌های مختلف اجتماعی مشغول دفاع مقدس باشیم.

علم‌الهدی با بیان اینکه دشمن به این نتیجه رسیده است که اگر دین را از جامعه ما حذف کند، می‌تواند بر ما مسلط شود، تصریح کرد: تنها کشوری که در آن اسلام ناب وجود دارد، جمهوری اسلامی ایران است؛ لذا با توجه به چنین موقعیت حساسی نمی‌توانیم در مسائل دینی و شرعی تسامح به خرج دهیم بلکه باید از ارزش‌های دینی خود با تمام وجود دفاع کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->