عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت سخنگوی کرملین: ایران، چین و کره شمالی متحدان ما هستند دادستانی تهران علیه طراح کاریکاتور توهین‌آمیز اعلام جرم کرد نمایش پوستر «نازیسم قرن ۲۱ را متوقف کنید» در نشست ابتکاری ایران در ژنو روزنامه سعودی: اسرائیل به دنبال تسلیم کردن کشور‌های منطقه است آیت الله علم الهدی: هیچ قلبی، پاک‌تر و آماده‌تر از قلب یک نوجوان برای درک حقیقت نیست | اربعین؛ مدرسه تربیت نسل آینده در مسیر سیدالشهدا (ع) رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد + فیلم کامل بیانات عقب نشینی تلویحی پزشکیان از لایحه فضای مجازی بدهکاری ۶ هزار میلیارد تومانی بیمارستان‌های دولتی به یک شرکت سرمایه‌گذاری دارو حضور عضو فراکسیون زنان مجلس در همایش بین‌المللی «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» در بغداد رادان: پایش مرز‌ها در اربعین با پهپاد و دیگر وسایل هوشمند انجام می‌شود زیان ۹۳ میلیارد دلاری تغییرات اقلیمی برای آمریکا در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ عارف: در حال گذار از صنعت وابسته به ملی هستیم غرب تشنه داده‌های اطلاعاتی درباره میزان خسارت‌های وارده به سایت‌های هسته‌ای است
سرخط خبرها

هزاران نفر از مردم فرانسه به خیابان‌ها ریختند

  • کد خبر: ۲۴۹۶۲۱
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
هزاران نفر از مردم فرانسه به خیابان‌ها ریختند
هزاران نفر از مردم فرانسه در اعتراض به انتخاب «میشل بارنیه» به‌عنوان نخست‌وزیر این کشور به خیابان‌ها آمدند و اقدام اخیر امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در انتخاب نخست‌وزیر از حزب راست را محکوم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه پس از ماه‌ها معطلی در نهایت برخلاف روال مورد انتظار، نخست‌وزیری از حزب راست این کشور را برگزید تا اعتراضات سیاستمداران و مردم عادی این کشور به اوج خود برسد.

ائتلاف «حزب نوین خلق» که از احزاب چپ فرانسه به شمار می‌رود توانست در انتخابات پارلمانی، بیشترین کرسی‌ها را به دست آورد و اکثریت نسبی را از آن خود کند. این حزب انتظار داشت تا ماکرون، نخست‌وزیر خود را از جمع آنها انتخاب کند؛ اما رئیس‌جمهور فرانسه در اقدامی دور از انتظار اعلام کرد که انتخاب نخست‌وزیر از حزب چپ، «ثبات نهادی» را در این کشور تهدید می‌کند و در نهایت هم «میشل بارنیه» را از حزب راست فرانسه معرفی کرد.

در واکنش به این اقدام، حزب چپ افراطی «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» که پیش‌ازاین تهدید کرده بود که در صورت عدم انتخاب گزینه موردنظر احزاب چپ، فرایند برکناری ماکرون را کلید خواهند زد؛ از مردم فرانسه خواست تا امروز مورخ ۷ سپتامبر برای اعتراض به اقدامات ماکرون به خیابان‌ها بیایند.

بنا به اذعان رسانه‌های فرانسوی، مقامات رسمی پیش‌بینی می‌کنند که جمعیت این معترضان به ده‌ها هزار نفر برسد. پلیس فرانسه برای مقابله با آشوب‌های احتمالی در آمادگی کامل قرار گرفته است. علاوه بر پاریس در ۱۵۰ نقطه دیگر از فرانسه این اعتراضات هزاران نفری در جریان است.

معترضان فرانسوی، اقدام اخیر ماکرون در معرفی نخست‌وزیر از حزب راست را «ردکردن دموکراسی» و «نادیده‌گرفتن مردم» توصیف کرده‌اند. پیش‌تر هم احزاب چپ افراطی، رئیس‌جمهور فرانسه را به «توطئه علیه دموکراسی» متهم کرده بودند.

بنا بر قوانین فرانسه در صورت کسب اکثریت مطلق آرا توسط یک حزب، رئیس‌جمهور ملزم است که نخست‌وزیر پیشنهادی آن حزب را انتخاب کند؛ اما حزب چپ تنها موفق به کسب «اکثریت نسبی» شده است بدین ترتیب از لحاظ قانونی، محدودیتی برای ماکرون وجود ندارد بااین‌حال بارنیه ۷۳ساله برای گرفتن رأی اعتماد از پارلمانی با اکثریت احزاب چپ، کار سختی در پیش خواهد داشت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->