کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت مقابل چشمان حیرت زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ ساله در بلوار شهید کریمی مشهد؛ قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی! سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری
سرخط خبرها

تأکید وزیر آموزش‌وپرورش بر احیا و اجرای مراسم صبحگاهی در مدارس

  • کد خبر: ۲۴۹۷۱۶
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
تأکید وزیر آموزش‌وپرورش بر احیا و اجرای مراسم صبحگاهی در مدارس
وزیر آموزش‌وپرورش گفت: احیا و به‌رسمیت‌شناختن مراسم صبحگاهی باید در دستورکار همه مدارس باشد. همچنین با کمک گروه‌های جهادی و مردمی موضوع تأمین نوشت‌افزار دانش‌آموزان در مناطق محروم باید به صورت یک پویش همه‌گیر انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گزارش‌های ارائه شده توسط اعضای این شورا اظهار کرد: حوزه پرورشی و فرهنگی در خصوص هدایت تحصیلی دانش‌آموزان ورود و مراقبت بسیاری را باید در دستور کار خود قرار دهد، زیرا هدایت تحصیلی بر سرنوشت دانش‌آموزان بسیار اثرگذار است.

وی افزود: در کنار برنامه‌های پرورشی که برای آغاز سال تحصیلی در نظر گرفته شده، بهتر است به موضوع ورزش و مراسم صبحگاهی نیز توجه ویژه‌ای شود. انجام این مراسم بر ایجاد نظم و انضباط در دانش‌آموزان، بسیار اثرگذار خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: احترام به پرچم ایران یکی از مواردی است که در مراسم صبحگاهی باید جدی گرفته شود. این مراسم یک رفتار تربیتی و موثر در تقویت هویت ملی دانش‌آموزان محسوب می‌شود. برنامه و مراسم صبحگاهی باید خلاقانه و به‌روزشده احیا و به رسمیت شناخته شود. انجام چنین کار‌هایی با پوشش صددرصدی همراه خواهد بود و تاثیرش در درازمدت قابل ارزیابی و احصاست.

کاظمی با اشاره به عدالت آموزشی تصریح کرد: لوازم‌التحریر یکی از ابزار‌های مهم آموزشی است؛ بنابراین برای توسعه عدالت در سراسر کشور باید با کمک گروه‌های جهادی و مردمی موضوع تامین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان در مناطق محروم به صورت یک پویش همه‌گیر انجام شود و باید از همه ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده کنیم.

وی در خصوص نقش رسانه در اثرگذاری و آگاهی‌بخشی به جامعه مخاطب گفت: برای این مهم باید یک برنامه جامع عملیاتی تدوین و برنامه‌ریزی شود تا در فضای واقعی و مجازی با طرح مسائل آموزش‌وپرورش به مخاطبان پاسخ مناسب و قانع‌کننده دهیم. بناست با سه کلید واژه عدالت، انصاف و صداقت پرسش مهر را طراحی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت ارائه یک تحلیل جامع در خصوص نتایج کنکور عنوان کرد: بیان و انتشار تحلیل متقن سبب روشنگری در میان مردم خواهد شد. معاون پرورشی باید در خصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسته‌ای خلاقانه تدوین و مراحل اجرای آن را در طول سال تحصیلی تبیین کند.

کاظمی همچنین بر به‌کارگیری نیروی جوان، نخبه و متخصص با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در قسمت‌های مختلف آموزش و پرورش تاکید کرد.

گفتنی است در روند برگزاری جلسه برخی از معاونین وزیر در حوزه‌های مختلف و با تمرکز بر بازگشایی مدارس در مهرماه گزارش‌هایی ارائه دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->