شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد
سرخط خبرها

پزشکیان: کمک کنید که پاسخگوی مردم باشیم

  • کد خبر: ۲۴۹۸۵۶
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
پزشکیان: کمک کنید که پاسخگوی مردم باشیم
رئیس‌جمهور گفت: اگر بخواهیم به راه قبلی برویم به جایی نخواهیم رسید. باید با نگاه دیگری به مردم، جامعه و ایران و باورهایمان فکر کنیم. کمک کنید که پاسخگوی مردم باشیم و تبعیض و بی‌عدالتی و مشکلات دیگر را از میان ببریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در آیین تجلیل از پزشکان و داروسازان با بیان اینکه مردم امیدی به ما بسته‌اند و امیدوارم خداوند ما را در خدمت به مردم ناامید نکند، اظهار کرد: سلامت مردم مستقل از این است که به درمان برسد؛ یک بحث وسیع روحی و درمانی است. بار سنگین مسئولیت سلامت مردم چیزی نیست که بتوان به راحتی آن را بردوش گرفت.

وی افزود: وقتی بیماری در حالت اورژانسی قرار دارد وظیفه داریم که به او در لحظه رسیدگی کنیم و ببینیم چه مشکلی داریم. آنچه که ما به آن فکر می‌کنیم این است که در جامعه و مملکت نگاه اورژانسی به کسانی باشد که دیده نمی‌شوند و خطرات آنان را تهدید می‌کنند. ما باید تلاش کنیم که جان آنان را حفظ کنیم.

پزشکیان یادآور شد: من تصور نمی‌کنم که این جایگاه امروز ما قرار است تغییری در رفتار ما ایجاد کند؛ ما اینجا هستیم که به مردم خدمت کنیم. ما آنچه باید در سلامت مردم انجام دهیم را به کار خواهیم بست.

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: ما باید کسانی که در جامعه پزشکی زندگی و علم خود را در راه سلامت جامعه می‌گذارند، به جایگاهی که شایسته هستند برسانیم. کسی نباید به خود اجازه دهد به آنان توهین کند.

پزشکیان تصریح کرد: کسانی که پزشکی می‌خوانند از نخبگان جامعه هستند و باید بمانند و مشکلات مردم این کشور را حل کنند. ما نمی‌توانیم راهی را برویم که قبلاً می‌رفتند. باید جور دیگری نگاه و عمل کنیم. باید به کشورمان و اعتقاداتمان فکر کنیم. همانطور که در زمان جنگ اینگونه به کشور فکر و عمل می‌کردیم.

وی افزود: اگر بخواهیم به راه قبلی برویم به جایی نخواهیم رسید. باید با نگاه دیگری به مردم، جامعه و ایران و باورهایمان فکر کنیم. کمک کنید که پاسخگوی مردم باشیم و تبعیض و بی‌عدالتی و مشکلات دیگر را از میان ببریم. بی‌عدالتی ظلم است و باید جلوی آن را بگیریم.

 رئیس‌جمهوری اظهار کرد: تا جایی که بتوانیم سعی می‌کنیم حقوق صنوف مختلف پزشکی را استیفا کنم. تا هرجا که اختیار داشته باشم عمل خواهم کرد اگر جایی باشد که نتوانم کاری کنم به این دلیل است که اختیارش را نداشته‌ام، در آنجا شما از من بپذیرید و صبر و تحمل داشته باشید.

در این مراسم محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت و جمعی از پزشکان و داروسازان و متخصصان علوم پزشکی و بهداشتی حضور دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->