اخطار الحوثی به جهان اسلام درباره پروژه صهیونیستی در خاورمیانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سکوت مشکوک در برابر ساخت‌وسازهای هسته‌ای جدید اسرائیل فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) رسما معرفی شد نقش کلیدی ایران در تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی سازمان شانگهای وزیر امور خارجه با امیر قطر دیدار کرد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) سرنوشت اوکراین پس از نشست پاریس چه خواهد شد؟ وزیر نیرو: قطعی برق و آب تا پاییز به حداقل می‌رسد پوتین: توسعه صنعت انرژی هسته‌ای را ادامه خواهیم داد سفیر استرالیا، ایران را ترک کرد پزشکیان: دانشگاهیان باید به میدان بیایند دنیا مالی: ارزان کردن ورزش از اهداف ماست | همکاری با آموزش و پرورش سبب رشد ورزش قهرمانی خواهد شد مدودف درباره مصادره اموال انگلیس در مسکو هشدار داد استاد دانشگاه تهران: خروج از NPT برای ایران هزینه‌زا است عملیات جدید یمن در دریای سرخ؛ یک کشتی در شمال غرب حدیده هدف قرار گرفت دیدار عارف با تعدادی از خانواده فرماندهان شهید و دانشمندان شهید در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مدنی‌زاده مطرح کرد: گام جدید در دیپلماسی اقتصادی، توافق‌های ایران و چین در مسیر اجرا ویدئو | اعتراف تاریخی شبکه اینترنشنال درخصوص ادعاهای ترامپ در مورد موفقیت حمله به ایران ولایتی: حفظ اتحاد ملی و مدیریت هوشمند فضای مجازی در راستای رضایت مردم ضروری است عملیات برون مرزی سازمان امنیتی عراق علیه لجستیک داعش نشست نیویورک، فرصتی برای دیپلماسی علیه رفتار پر هزینه اروپا در اسنپ بک ارتش یمن: فرودگاه «اللد» را با موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دادیم سفیر جدید ایران در اروگوئه استوارنامه خود را تقدیم کرد روزنامه صهیونیست: هیچ توجیهی برای اشغال غزه وجود ندارد ادعای ناتو: تولید دفاعی چین، ایران و کره‌شمالی به سطح بی سابقه ای رسیده است زنگنه: مجلس راهکارهایی برای رفع ناترازی انرژی به دولت ارائه داده است رئیس جمهور آمریکا: روسیه و اوکراین آماده توافق نیستند تشدید اختلاف میان صهیونیست‌ها به‌خاطر گسترش جنگ غزه
سرخط خبرها

پزشکیان: مدیران بنگاه‌های دولتی غیر سودده باید در زیان سهیم باشند

  • کد خبر: ۲۴۹۸۷۷
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۴
پزشکیان: مدیران بنگاه‌های دولتی غیر سودده باید در زیان سهیم باشند
رئیس جمهور گفت: مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بنگاه‌های زیر نظر دولت اگر نتوانند مجموعه تحت مدیریت خود را به سود برسانند، باید در ضرر و زیان‌های وارده سهیم باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت پس از معرفی و تایید انتصاب مدیران عامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از سوی هیئت وزیران، ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای آنان، اصلاح ساختار‌ها و رویه‌ها با هدف جلب و ارتقای رضایتمندی عمومی از خدمات دستگاه‌های دولتی و عمومی را محور عمل و هدف غایی دولت چهاردهم عنوان کرد.

رئیس جمهور از مدیران جدید شرکت راه‌آهن و بیمه مرکزی ایران خواست تا با یافتن راهکار‌های خلاقانه و نوآورانه بر مشکلات موجود در مسیر ارتقای کارآمدی، بهره‌وری، کیفیت خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی مردم از خدمات مجموعه‌های تحت مدیریت خود بکوشند و گفت: بنای ما در دولت چهاردهم این است که فارغ از انتساب افراد به جناح‌ها و احزاب، توانمندترین افراد را برای مدیریت شرکت‌ها و مجموعه‌های زیر نظر دولت و نیز عضویت در هیئت مدیره‌ها انتخاب کنیم.

پزشکیان همچنین افزود: نکته مهم، اما این است که پیمان‌نامه‌ای تنظیم خواهیم کرد که بر اساس آن هر کس که برای مدیریت یا عضویت در هیئت مدیره مجموعه‌ها و بنگاه‌های دولتی انتخاب شد، باید متعهد شود که این مجموعه را متحول کند، آن را به‌روزرسانی کرده و به سوددهی و بهره‌وری برساند؛ مدیران و اعضای هئیت مدیره شرکت‌ها و مجموعه‌های دولتی از این پس در سود و زیان شریک خواهند بود و اگر نتوانند شرکت را به سوددهی برسانند، باید در ضرر و زیان‌های وارده سهیم باشند.

رئیس جمهور تاکید کرد که شرکت‌های دولتی باید سودده باشند و اگر شرکتی به هر دلیل سودآور نیست، باید تعیین تکلیف یا تعطیل شود.

پزشکیان همچنین از همه مسئولان و مدیران دولت خواست در نظر داشته باشند که مردم در مراجعه برای دریافت خدمات تعریف شده در چارچوب وظایف و ماموریت‌های آن دستگاه، حکم ارباب آنان را دارند و باید خدمات تعیین شده را با بهترین کیفیت و رعایت نهایت کرامت، عزت و احترام دریافت کنند و اگر ارائه خدمات درخواستی در چارچوب وظایف آن دستگاه نیز نبود، باز هم با رعایت احترام و کرامت افراد، موضوع برای آنها تشریح شود.

رئیس جمهور همچنین تاکید کرد که یکی از مبانی اصلی پرداخت حقوق و مزایای مدیران و کارکنان باید میزان ایجاد رضایت و یا نارضایتی برای ارباب رجوع، قرار گیرد.

پزشکیان از مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران نیز خواست تا در اجرای پروژه‌های این بخش، به تکلیف سند چشم‌انداز در رساندن کشور به جایگاه اول منطقه به طور جدی توجه شود، چرا که اگر یک مسیر ریلی با مصالح و ماشین‌آلات قدیمی اجرا شود، باعث اتلاف توأمان زمان و منابع کشور و افزایش فاصله ما با رقبای منطقه‌ای خواهد شد.

در جلسه امروز هیئت دولت جبارعلی ذاکری برای تصدی مدیرعاملی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و پرویز خوش‌کلام خسروشاهی برای تصدی مدیرعاملی بیمه مرکزی از سوی وزرای راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی معرفی شده بودند که با رای هیئت وزیران رسما به این سمت منصوب شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->