واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

خشونت و مصرف دخانیات و الکل در برخی تولیدات شبکه نمایش خانگی واکنش وزارت بهداشت را برانگیخت

  • کد خبر: ۲۴۹۸۹۶
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۱
خشونت و مصرف دخانیات و الکل در برخی تولیدات شبکه نمایش خانگی واکنش وزارت بهداشت را برانگیخت
معاون بهداشت وزارت بهداشت عادی جلوه دادن آسیب به خود، توسعه مصرف الکل از طریق نمایش لوازم مصرف الکل، نمایش مصرف مکرر سیگار و دخانیات و نمایش پرخاشگری‌های فیزیکی و عاطفی را از جمله آسیب‌های احتمالی تولیدات شبکه نمایش خانگی بر مخاطبین، برشمرد و نسبت به آن انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، در نامه‌ای به سعید مقیسه معاون سازمان صدا و سیما و رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، خواستار ملاحظات بهداشت روانی-اجتماعی تولیدات شبکه نمایش خانگی شد.

در این نامه آمده است: توجه به سلامت روانی-اجتماعی عموم مردم در کنار لزوم مراقبت از سلامت جسم آنها، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و لزوم بررسی، حذف یا به حداقل رساندن مخاطرات تهدید کننده بهداشت عمومی در ابعاد جسم و روان از اولویت دارترین وظایف وزارت بهداشت در حوزه پیشگیری محسوب می‌شود. از این رو نقش بی بدیل رسانه‌های تصویری و بالاخص شبکه نمایش خانگی بر سلامت روانی-اجتماعی بر اساس شواهد علمی غیر قابل انکار است.

وی در بخش دیگری از این نامه، عدم توجه به محتوا را عاملی جبران ناپذیر در ایجاد آسیب‌های روانی-اجتماعی عنوان و در ادامه تاکید کرده است که شبکه نمایش خانگی با هدف افزایش فضای سرگرمی در قالب فرهنگ و هنر بخش قابل توجهی از فضای سینمایی کشور را در بر گرفته و تبلیغات گسترده و نوآوری در موضوع مجموعه‌های نمایشی موجب استقبال قابل توجه جامعه به شبکه نمایش خانگی شده است؛ پیش از این نیز در خصوص ابعاد مخاطره انگیز سریال پر مخاطب "هفت سر اژدها" در سلامت روانی-اجتماعی به سازمان صدا و سیما اعلام شده است.

فرشیدی در ادامه خواستار ملاحظات بهداشت روانی-اجتماعی تولیدات شبکه نمایش خانگی شده و تاکید کرد: انتظار می‌رود حذف صحنه‌های مورد بحث و جلوگیری از انتشار این قبیل از مجموعه‌های نمایشی در دستور کار جدی آن سازمان قرار گرفته و نتیجه اقدامات مؤثر به وزارت بهداشت منعکس شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در بخش پایانی این نامه، عادی جلوه دادن آسیب به خود، توسعه مصرف الکل از طریق نمایش لوازم مصرف الکل، نمایش مصرف مکرر سیگار و دخانیات و نمایش پرخاشگری‌های فیزیکی و عاطفی را از جمله آسیب‌های احتمالی تولیدات شبکه نمایش خانگی بر مخاطبین، عنوان کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->