حضور رئیس جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + عکس ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن»
سرخط خبرها

۲۸ فلسطینی دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه شهید شدند (۱۹ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۰۰۸۸
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
۲۸ فلسطینی دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه شهید شدند (۱۹ شهریور ۱۴۰۳)
وزارت بهداشت فلسطین دوشنبه شب اعلام کرد، در حملات امروز (دوشنبه) ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه تا این لحظه ۲۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ده‌ها نفر هم زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه افزود، شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه از ۱۱ ماه پیش تاکنون به ۴۰ هزار و ۹۸۸ نفر و شمار زخمی‌ها به ۹۴ هزار و ۸۲۵ نفر رسیده است.

 این وزارتخانه با انتشار بیانیه‌ای در این باره تاکید کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در حملات رژیم صهیونیستی ۱۶ شهید و ۶۴ زخمی به بیمارستان‌های منطقه منتقل شدند.

در همین راستا، دفاع مدنی غزه اعلام کرد، پیکر یک شهید و هفت زخمی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منزل خانواده ابوسمعان در منطقه الصبره در جنوب نوار غزه از زیر آوار بیرون کشیده شد.

همچنین قایق‌های جنگی این رژیم به طور مداوم ساحل شهر رفح را بمباران کردند.

هلال احمر فلسطین نیز با اشاره به جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود هرگونه مواد سوختی به نوار غزه اعلام کرد: به دلیل پایان یافتن منبع سوخت لازم برای فعالیت خودرو‌های آمبولانس و درمانگاه‌ها و خدمات اورژانس، فعالیت هلال احمر در آستانه توقف قرار گرفته است.

منابع خبری فلسطینی همچنین بامداد امروز دوشنبه از شهادت هفت فلسطینی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک منزل در مرکز نوار غزه خبر دادند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ابتدا یک منزل مسکونی در اردوگاه البریج واقع در مرکز غزه را هدف قراردادند که منجر به شهادت چهار فلسطینی شد.

بر اساس این گزارش، همچنین به دنبال بمباران خانه‌ای در شرق اردوگاه النصیرات واقع در مرکز غزه، دست‌کم سه نفر شهید و هفت نفر زخمی شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->