دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

انتقاد تند خانواده اسرای صهیونیست: نتانیاهو با تمام قوا در زمینه شکست توافق با حماس تلاش می کند

  • کد خبر: ۲۵۰۰۸۹
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۲
انتقاد تند خانواده اسرای صهیونیست: نتانیاهو با تمام قوا در زمینه شکست توافق با حماس تلاش می کند
خانواده اسرای اسرائیلی دوشنبه شب تأکید کردند: نتانیاهو با تمام قدرت در زمینه توافق با حماس کارشکنی می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، خانواده اسرای اسرائیلی افزودند: تنها پیروزی در جنگ زمانی است که همه گروگان‌ها به خانه خود بازگردند.

در مقابل دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پاسخ به اظهارات خانواده اسرای اسرائیلی مدعی شد که نخست وزیر مانع برگزاری هیچ کنفرانسی نشده و با وجود سختی‌ها، سیاست وی ادامه مذاکرات است.

این درحالی است که مقامات اپوزیسیون کابینه نتانیاهو، ساکنان سرزمین‌های اشغالی و نیز مقامات جنبش مقاومت حماس، نخست وزیر اسرائیل را عامل کارشکنی در توقف مذاکرات و به بن بست رسیدن آن می‌دانند.

در همین راستا، «عزت الرشق» از مقامات ارشد جنبش حماس اظهار کرد: همه می‌دانند که نتانیاهو و کابینه نازی‌اش طرف مانع توافق هستند و اگر نتانیاهو تحت فشار قرار نگیرد و به آنچه که بر سر آن توافق شده است ملزم نشود، اسرای رژیم اشغالگر آزاد نخواهند شد.

وی گفت: خواسته‌های ما برای توقف دائمی تجاوز و خروج کامل از نوار غزه روشن است و ما به آنها پایبند هستیم و این خواسته‌ها تغییر نخواهد کرد.

الرشق ادامه داد: ما نسبت به در نظر گرفتن شرایط جدید نتانیاهو به عنوان نقطه‌ای برای مذاکره و بازگرداندن ما به نقطه اول هشدار می‌دهیم.

وی همچنین افزود: آنچه اشغالگران و برخی منابع آمریکایی درباره مطالبات و شروط جدید حماس تبلیغ می‌کنند، دروغ و تلاشی برای فرار از مسئولیت آنها در ایجاد اخلال در روند مذاکرات است.

در حالی که جنگ مرگبار غزه دوازدهمین ماه خود را سپری می‌کند، رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس با میانجی‌گری قطر و مصر و با حضور آمریکا از چند ماه پیش مذاکرات غیرمستقیم و پر افت‌وخیزی را برای دستیابی به توافق آغاز کرده‌اند.

در حال حاضر یکی از مهمترین نکات مورد اختلاف، اصرار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر اشغال محور فیلادلفیا در مرز غزه و مصر است و این درحالی است که حماس بر عقب‌نشینی کامل نظامیان صهیونیست از این منطقه اصرار دارد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اشغالگر پیشتر اعلام کرده بود که «دیوید بارنیا» رئیس موساد، اخیرا بر اصرار این رژیم بر ادامه اشغال محور فیلادلفیا طی مرحله اول از توافق، تاکید و ادعا کرده که عقب‌نشینی از این منطقه در مرحله دوم انجام می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->