اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد از ادامه برخورد جدی با اتباع غیرمجاز خبر داد | فعالیت اتباع غیرمجاز در اطراف حرم امام‌رضا(ع)، به هیچ عنوان تحمل نخواهد شد

  • کد خبر: ۲۵۰۴۱۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
  • ۶
فرماندار مشهد از ادامه برخورد جدی با اتباع غیرمجاز خبر داد | فعالیت اتباع غیرمجاز در اطراف حرم امام‌رضا(ع)، به هیچ عنوان تحمل نخواهد شد
فرماندار مشهد درباره طرح سامان‌دهی اتباع گفت: برخورد جدی با اتباع غیرمجاز ادامه دارد و فعالیت اتباع غیرمجاز در اطراف حرم مطهر رضوی، به هیچ عنوان تحمل نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن داوری از ممنوعیت فعالیت اتباع در شعاع سه‌کیلومتری حرم مطهر رضوی و تشدید برخورد با اتباع غیرمجاز در این شهر خبر داد.

داوری با تأکید بر اینکه طرد اتباع غیرمجاز یک امر قانونی است، تصریح کرد: اتباعی که مجوز اقامت ندارند، توسط نیروی انتظامی شناسایی و به کشور خودشان بازگردانده می‌شوند. این عملیات به صورت روزانه و مستمر در حال انجام است.

وی همچنین اظهار داشت: با اتباع مجوزی که دارای پروانه کار هستند، هیچ مشکلی وجود ندارد و برخوردی با آنها صورت نمی‌گیرد. اما فعالیت اتباع غیرمجاز در اطراف حرم مطهر به هیچ عنوان تحمل نخواهد شد و با اصنافی که از نیروی کار غیرمجاز استفاده می‌کنند، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

فرماندار مشهد با اشاره به اینکه تعداد اتباع غیرمجاز در مشهد کم است، تاکید کرد که این مسئله به هیچ عنوان قابل چشم‌پوشی نیست و برخورد با این افراد ادامه خواهد داشت تا امنیت و نظم عمومی در شهر حفظ شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
0
3
تا دیروز مجازها هم ممنوع بود
نفوذ لابی افاغنه در ایران
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
0
3
تا دیروز مجازها هم ممنوع بود
نفوذ لابی افاغنه در ایران
فرشاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۲
0
3
باید محله به محله بصورت مستمر ویک ساله با همکاری همه طازمانها اجرا بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۸
3
0
موقعي كه به آنها احتياج داشتيد با گردان فاطمي جدبشان كرديد حالا كه با آمريكا برادر شديد. آنها اخ شدند؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۲
چرت نگو برادر افغان تیپ فاطمیون نه برای نیاز ایران که برای خدا وائمه اطهار علیهم السلام کار میکنه واگه قراره امتیازی هم باشه باید مختص این تیپ باشه نه همه افغانها درحال حاضر جایی که به تو نیازمنده کشورته برگرد واونجا تلاش کن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۹
0
2
شوخی بیش نیست من مشهد هستم ندیدم کسیو بگیرن هزارتا کارگاه و تولیدی هست ک افغانها داخلش کار میکنن و صدبار گزارش شده ولی یکنفر هم نیومده حتی ببینه چه برسه بخواد ببره اینا فقط برا رسانست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->