پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد
سرخط خبرها

پاسخ سخت حزب الله: حمله راکتی به آشیانه توپخانه ارتش صهیونیستی در جولان اشغالی

  • کد خبر: ۲۵۰۴۵۹
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴
پاسخ سخت حزب الله: حمله راکتی به آشیانه توپخانه ارتش صهیونیستی در جولان اشغالی
جنبش حزب‌الله لبنان در واکنشی تلافی‌جویانه پس از حمله رژیم صهیونیستی به دو شهر و شهرک واقع در جنوب لبنان، آشیانه توپخانه ارتش این رژیم در جولان اشغالی را هدف قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به شهر «الخیام» و شهرک «عیتا الشعب» در جنوب لبنان، آشیانه توپخانه دشمن در «الزاعوره» واقع در جولان اشغالی را هدف حمله راکتی قرار داد.

در بیانیه حزب‌الله آمده است: در حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و برای پشتیبانی از مقاومت قهرمان و شریف آن و در پاسخ به تداوم تجاوزات دشمن به روستا‌های جنوب لبنان به خصوص شهر الخیام و شهرک عیتاالشعب، رزمندگان مقاومت اسلامی آشیانه توپخانه دشمن در الزاعوره را با راکت‌های کاتیوشا هدف قرار دادند.

حزب‌الله همچنین از حمله با راکت‌های کاتیوشا به مقر تازه تأسیس نیرو‌های لشکر ۱۴۶ در پایگاه «ابیریم» خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که ۶۰ راکت به سمت شهرک‌های صهیونیستی در دو بخش شرقی و غربی مرز لبنان، شلیک شده است.

رژیم صهیونیستی همچنین دو شهرک حولا و عیتا الشعب در جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار داد.

منابع لبنانی همچنین گزارش دادند که یک پهپاد رژیم صهیونیستی عصر امروز یک موتور سیکلت را در شهرک «البیاضه» واقع در جنوب «صور» لبنان هدف قرار داد که در نتیجه آن ۲ راکب این موتور سیکلت در نتیجه شدت جراحت به شهادت رسیدند.

حزب‌الله امروز همچنین اعلام کرد که رزمندگان آن محل استقرار نظامیان صهیونیست در اطراف پایگاه «الراهب»، محل استقرار نظامیان صهیونیست در پایگاه «المطله» واقع در شمال فلسطین اشغالی و پایگاه «رویسة القرن» در مزارع شبعا را هدف حمله با راکت قرار دادند.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به تازگی اعلام کرد: طی ماه گذشته میلادی (اوت) یک هزار و ۳۰۷ موشک از جنوب لبنان به سمت اراضی اشغالی شلیک شده که بالاترین میزان از زمان شروع جنگ غزه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->