فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

هلاکت ۶ سرکرده داعش در عراق

  • کد خبر: ۲۵۰۵۸۲
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱
هلاکت ۶ سرکرده داعش در عراق
فرماندهی عملیات مشترک در عراق از نابودی ۶ سرکرده خط اول داعش در یک سری عملیات در صحرای الانبار در اواخر اوت گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندهی عملیات در بیانیه خود توضیح داد که «در پرتو داده‌های دقیق اطلاعاتی و کار مستمر فنی و میدانی سرویس اطلاعات ملی عراق که با پشتیبانی فنی و لجستیکی و تبادل داده‌های اطلاعاتی توسط مشاوران ائتلاف بین‌المللی و با هماهنگی و پیگیری فرماندهی عملیات مشترک انجام شد، این عملیات بامداد روز پنجشنبه ۲۹ اوت ۲۰۲۴ به منظور هدف قرار دادن مقر و اقامتگاه‌های سرکردگان تروریست‌های داعش آغاز شد».

در این بیانیه آمده است: «عملیات پرش سیاه» با سه عملیات زمینی و یک فرود نیرو‌های هوابرد با برنامه ریزی و نظارت فرماندهی عملیات مشترک و توسط ستاد مبارزه با تروریسم، لشکر نیروی ویژه و یگان‌های پنجم دنبال شد.

بر اساس آنچه در بیانیه تاکید شده، «همه این عملیات‌ها به نتایج مهم و قابل توجهی و کشته شدن بیشتر سرکردگان گروه‌های تروریستی داعش منجر شد».

این بیانیه اشاره کرد: اسلحه، تجهیزات، مواد لجستیکی و فنی، رایانه، گوشی و ادله مهم کیفری کشف و ضبط شد، بیش از (۱۰) کمربند انفجاری منفجر شد، تعدادی بمب و مواد منفجره تحت کنترل درآمد و (۷) خودرو‌های مختلف که توسط رهبران داعش استفاده می‌شد، نابود و سوزانده شد.»

در این بیانیه اسامی ۶ کشته از جمله معاون والی عراق، احمد حامد زوین (ابومسلم)، «فرماندار انبار»، سعد محمد ناصر (ابو همام) و «شاکر النجدی» فرمانده نظامی آن ذکر شده است.

بر اساس این بیانیه، اطلاعات عراق گفت که عملیات اخیر «حرفه‌ای بودن نهاد عراقی و توانایی آن برای نفوذ به سرکردگان ارشد داعش را تایید می‌کند».

۲ هفته پیش ارتش آمریکا از مشارکت خود در عملیات نظامی مشترک علیه داعش خبر داد که در آن ۱۵ داعشی کشته و هفت سرباز آمریکایی زخمی شدند.

یک منبع آگاه نیز گفت: عناصر گروه تروریستی داعش به یک خودروی نظامی ارتش عراق در حومه منطقه الدبس در ۶۵ کیلومتری شمال غرب کرکوک حمله کردند که در نتیجه آن ۲ افسر کشته و تعدادی سرباز زخمی شدند.

این منبع تایید کرد که «نیرو‌های ارتش به مهاجمان پاسخ دادند».

وی افزود: نیرو‌های ارتش با حضور در محل حادثه، محل را محاصره کرده و اجساد ۲ قربانی و مجروحان را انتقال داده و در جستجوی مهاجمان، عملیات تفتیش منطقه را آغاز کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->