۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرگردانی دانشجویان دانشگاه آزاد پس از قطع شدن سامانه آموزشیار (۲۶ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۱۱۵۰
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
سرگردانی دانشجویان دانشگاه آزاد پس از قطع شدن سامانه آموزشیار (۲۶ شهریور ۱۴۰۳)
با آغاز ترم جدید تحصیلی و نزدیک شدن به موعد حذف و اضافه، سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد از دسترس دانشجویان این دانشگاه خارج شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در سال‌های اخیر و پس از همه گیری ویروس کرونا که منجر به برگزاری ۵ ترم کلاسهای دانشگاهی به صورت غیرحضوری شد، بیشتر امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از جمله کلاس‌های آموزشی، انتخاب واحد، حذف و اضافه، پرداخت شهریه و ... از طریق سامانه آموزشیار انجام می‌پذیرد.

اما با آغاز ترم‌های جدید تحصیلی و حجم بالای دانشجویان ورودی به سامانه آموزشیار، باعث قطعی و از دسترس خارج شدن این سامانه و بلاتکلیفی دانشجویان می‌شود.

عده‌ای از دانشجویان برای انتخاب واحد به آموزش دانشگاه مراجعه کنند که با قطع بودن سامانه آموزشیار، عملا کاری از دست آموزش دانشگاه‌ها نیز بر نمی‌آید.

امروز نیز همانند سنوات گذشته هنگامی که دانشجویان برای انجام امور مربوط به دانشگاه به سامانه دانشیار مراجعه می‌کنند؛ با اطلاعیه «به دلیل فرایند بروزرسانی تجهیزات فنی، سامانه آموزشیار تا اطلاع ثانوی قطع می‌باشد» مواجه می‌شوند و هیچ اطلاعیه در خصوص اینکه چه زمانی این سامانه وصل خواهد شد ارائه داده نشده است.

سرگردانی دانشجویان دانشگاه آزاد پس از قطع شدن سامانه آموزشیار (۲۶ شهریور ۱۴۰۳)

اما پس از این اختلال، برنامه زمان‌بندی جدید جدول حذف و اضافه برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ تعیین و اعلام شد که اختلال سامانه آموزشیار تا هفته آینده رفع خواهد شد.

سرگردانی دانشجویان دانشگاه آزاد پس از قطع شدن سامانه آموزشیار (۲۶ شهریور ۱۴۰۳)

باید دید این اختلالات در یکی از مهم ترین سامانه‌های دانشگاهی کشور تا چه زمانی ادامه دارد و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی چه تدبیری برای رفع سرگردانی دانشجویان خود اتخاذ خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->