ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انعکاس ویژه اولین نشست خبری پزشکیان در رسانه‌های صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۵۱۲۴۸
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۶
انعکاس ویژه اولین نشست خبری پزشکیان در رسانه‌های صهیونیستی
اولین نشست مطبوعاتی مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران، بازتاب ویژه‌ای در رسانه‌های عبری زبان رژیم صهیونیستی داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عبری زبان بخش‌هایی از سخنان رئیس جمهور ایران را در نشست مطبوعاتی شامگاه امشب بازتاب دادند.

پایگاه اطلاع رسانی وای نت به نقل از رئیس جمهور ایران نوشت: ایران هرگز از برنامه موشکی خود چشم پوشی نخواهد کرد، چون به آن برای بازدارندگی و حمایت از امنیت خود نیازمندیم، اگر این توانایی را در اختیار نداشته باشیم، همچون غزه در معرض آماج حملات موشکی قرار می‌گیریم.

به نوشته این رسانه رئیس جمهور ایران همچنین تاکید کرد، کشورش از زمان روی کارآمدن او هیچ سلاحی را به روسیه منتقل نکرده است.

یکی دیگر از فراز‌های این گفتگو که مورد توجه وای نت قرار گرفته تاکید پزشکیان بر این مسئله است که اگر مشکلات مان را با جهان حل کنیم در رفاه زندگی خواهیم کرد.

رئیس جمهور ایران در این رابطه افزود: اگر روابط بین کشور‌های اسلامی را در سطوح مختلف گسترش دهیم و اگر بتوانیم مشکلاتمان را با جهان حل کنیم که توافق هسته‌ای هم در همین راستا قرار می‌گیرد ما در رفاه قرار خواهیم گرفت.

این رسانه عبری زبان به نقل از رئیس جمهور ایران خبر داد، تمامی ادعا‌های مربوط به اینکه ایران موشک هایپرسونیک در اختیار انصار الله یمن قرار داده را تکذیب می‌کند، او تاکید کرد، موشک‌های به کار گرفته شده توسط حوثی‌ها توسط خود آنها تولید شده و آنها توانمندی تولید موشک‌های پیشرفته را دارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->