«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی

  • کد خبر: ۲۵۱۴۲۴
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰
برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی
مراسم گرامیداشت روز ملی شعر و ادب پارسی با حضور شاعران خراسانی و مسئولان استانی در آرامگاه فردوسی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر امروز، مراسم گرامیداشت روز ملی شعر و ادب پارسی با حضور مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی شاعران خراسانی در آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی و در مقبره شعرای خراسان برگزار شد.

محمد حسین‌زاده در حاشیه این مراسم با اشاره روز ملی شعر و ادب پارسی و اهمیت آن اظهار کرد: از ۲۷ شهریور ماه به عنوان روز ملی شعر و ادب پارسی در تقویم یاد شده است. سلسله برنامه‌های مناسبتی برای تقدیر از شاعران در طی روز‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی

وی ادامه داد: امروز به منزل بعضی شاعران پیشکسوت رفتیم و روزشان را گرامی داشتیم و جلساتی با روسای انجمن‌های ادبی داشتیم. حال به همراه شاعران و نویسندگان بر سر مزار شاعران بزرگ خراسان حضور بهم رسانده تا یادشان را گرامی بداریم. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: طی روز‌های آینده برنامه تدریجی آیین گرامیداشت شاعران ادامه دارد. شهرداری مشهد، اکران بسیار خوبی از تصاویر و ابیات برگزیده شاعران معاصر خراسان رضوی انجام داده‌اند.

برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی 

حسین‌زاده تصریح کرد: در یکم مهرماه مراسم نکوداشت دو شاعر بزرگ خراسان، نظافت‌یزدی و مظفری در تالار فردوسی فرهنگسرای جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

سید جواد موسوی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در روز گرامیداشت شعر وادب فارسی با اشاره به نقش و جایگاه شاعران خراسان خاطرنشان کرد: خراسان در جوار امام رضا (ع)، شاعران بزرگی، چون فردوسی دارد. به دنبال این هستیم که در کنار گردشگری مذهبی، گردشگری ادبی را نیز گسترش دهیم و از این ظرفیت برای توسعه گردشگری استفاده کنیم.

ابوطالب مظفری، شاعر شاخص افغانستانی بیان کرد: ایران کهن شامل کشور‌های بسیار گسترده‌ای بوده اکنون از هم جدا شده‌اند، چند میراث مشترک به جای گذاشته است. عرفان و ادبیات و زیان میراث بر جای مانده ارزشمندی هستند. تمامی این میراث گران‌بها در زبان فارسی جمع شده‌اند. 

برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی

وی ادامه داد: زبان فارسی، ویژگی ممتازی از جمله عشق، حکمت، عرفان و مهرورزی است. زبان فارسی میراث بزرگ بشری بوده که با تمامی زبان‌ها متفاوت است. این زبان سالیان متعددی است که میهمان پارسی زبانان بوده و به آنها مهرورزی و دوستی را می‌آموزد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->