پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز»
سرخط خبرها

تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس در سال تحصیلی آینده روی میز شورا

  • کد خبر: ۲۵۶۰۱
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس در سال تحصیلی آینده روی میز شورا
عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در صدوهجدهمین نشست کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد، لایحه تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس شهر مشهد در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بررسی شد.
لاله سادات کوثری- ۱۵ مهرماه ۹۸ بود که مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی از افزایش ۱۰ درصدی مبلغ کل کرایه سرویس مدارس افزون بر افزایش ۱۹ درصدی مصوب خبر داد و گفت: نرخ کرایه برای مناطق پرترافیک با تأیید مدرسه و تصویب کارگروه ماده ۱۸ اعلام شد و طبق آن ۱۰درصد به مبلغ کل کرایه اضافه خواهد شد.
قاسم‌علی خدابنده در گفتگو با ایسنا، افزود: با وجود افزایش ۱۹ درصدی نرخ سرویس مدارس، تورم جواب‌گوی هزینه‌های رانندگان سرویس‌ها نیست و این مسئله موجب نارضایتی آن‌ها شده است. برای نمونه رانندگان باید برای برچسب یا پروانه بهره‌برداری مبلغ ۱۴۰هزار تومان پرداخت کنند و این در حالی است که به گفته تاکسی‌رانی، رانندگان باید عوارض معوقه را یکجا پرداخت کنند.

تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید به صحن علنی می‌آید

این گفته‌ها در حالی است که بررسی تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس همه ساله درحد فاصل فروردین تا اردیبهشت ماه در دستورکار کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورا قرار می‌گیرد و بعد از بحث و تبادل نظر به صورت خروجی نهایی به شکل مصوبه از صحن علنی شورا خارج می‌شود و بعد از ابلاغ به سازمان تاکسی‌رانی، آموزش‌وپرورش هم در جریان قرار می‌گیرد و انتهای این بررسی‌ها برای اجرا در سال تحصیلی جدید به مدارس ابلاغ می‌شود.

امسال نیز مطابق روال هر سال لایحه تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ به این کمیسیون رسید.

در همین‌باره عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در صدوهجدهمین نشست کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد، لایحه تعرفه بهای خدمات سرویس مدارس شهر مشهد در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بررسی شد.

مسعود ریاضی با بیان اینکه این لایحه بعد از بررسی در کمیسیون نتیجه‌گیری نهایی شد، افزود: ان‌شاءالله این هفته در صحن علنی شورا این بررسی مطرح و برای تصویب نهایی خواهد شد.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در این جلسه از کمیسیون همچنین لایحه یک فوریتی تعمیرات اساسی، بازسازی و نوسازی پارکینگ‌های مکانیزه موجود بر اساس مدل اجرای آزمایشی پارکینگ مکانیزه باغ ملی مطرح شد، افزود: اعضای کمیسیون همچنین دراین‌باره پیشنهادهایشان را مطرح کردند
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->