بهم ریختگی پیش فروش بلیت قطار‌های همچنان ادامه دارد آخرین اخبار از عملیات جست‌و‌جوی مفقودین معدنِ شازند (۲۸ خرداد ۱۴۰۳) + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٨ خرداد ١۴٠٣) | وزش باد شدید همراه با گردوخاک افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی به زمان دیگری موکول شد مواقعی که سگ‌گزیدگی باعث مرگ می‌شود + نظر دامپزشکان آیا زمان واریز معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۳ بازنشستگان تامین‌اجتماعی مشخص شد؟ سایه تورم بر سرِ بازنشستگان | نقدی بر اجرانشدن ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی!
سرخط خبرها

بی‌خوابی با لیزر درمان می‌شود

  • کد خبر: ۲۵۸۴۲
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹
بی‌خوابی با لیزر درمان می‌شود
اختلال خواب از مشكلات شایع پزشكی و در سلامت جسمی، روانی، احساسی و اجتماعی فرد به‌شدت تأثیرگذار است. این اختلالات شامل بی‌خوابی، آپنه خواب، حمله خواب، اختلال خواب ریتم شبانه‌روزی و سندرم پای بی‌قرار است.
به گزارش شهرآرنیوز، براساس مطالعات، تقریبا از هر ده آمریکایی یک نفر از سندرم پای بی‌قرار رنج می‌برد. کمبود خواب موجب کاهش سطح انرژی در بدن، کاهش خلق (افسردگی) و کاهش تمرکز بوده و بر سلامت عمومی فرد تأثیرگذار است. لیزر‌های درمانی به عنوان یک درمان کمکی در اختلال خواب به‌کار می‌روند و با تأثیرات فتوشیمیایی موجب بالارفتن سلولی و افزایش اکسیژن‌رسانی و افزایش انرژی در بدن می‌شوند. در برخی موارد مشکل خواب، نشانه‌ای از یک بیماری جسمی یا روانی دیگر است.
در این موارد درمان‌های پزشکی و تغییر سبک زندگی برای این بیماران مؤثر است. لیزرتراپی سرد، بدون ایجاد حرارت به‌عنوان درمان مکمل به‌کار رفته و به دلیل داشتن اثرات ضد‌درد، ضدالتهاب و ترمیم نسج؛ کاربرد وسیعی در پزشکی پیدا کرده‌اند. در مواردی که درد مزمن موجب اختلال خواب در بیمار می‌شود مانند آرتریت، سندرم خستگی مزمن، فیبرومیالژی، سردرد و کمردرد مزمن، لیزردرمانی در بهبود درد و اختلال خواب این بیماران موثر است و توصیه به ده جلسه لیزرتراپی در این بیماران می‌شود.
اگر اختلالات خواب بدون درمان باقی بماند مشکلات سلامتی بیشتری به‌همراه خواهد داشت و فرد در فعالیت‌های روزانه و شغلی و ارتباطی آسیب خواهد دید. انجمن جهانی سلامت تخمین زده است که حدود ۳۰ درصد جمعیت جهان مشکل بی‌خوابی دارند. از عوارض اختلال خواب می‌توان به افسردگی، اضطراب، اضافه‌وزن، اختلال تمرکز و کاهش عملکرد شغلی اشاره کرد. ارتباط نزدیکی بین اختلال خواب با اضطراب وجود دارد.
اضطراب موجب بی‌خوابی و نداشتن خواب کافی موجب بالارفتن اضطراب در فرد می‌شود. در این میان «لیزراکوپانکچر» از روش‌های درمانی لیزری در اختلالات خواب است که تاریخچه شروع به کار آن به سال ۱۳۴۵ش/ ۱۹۶۶م برمی‌گردد. لیزراکوپانکچر غیرتهاجمی، بی‌خطر و بدون عارضه است.
بیمارانی که دچار مشکل بی‌خوابی هستند یا چند بار در طول شب از خواب بیدار می‌شوند و کیفیت خواب ناکافی و در طول روز خواب‌آلودگی دارند با لیزراکوپانکچر مشکلات خوابشان کمتر خواهد شد. لیزر طب سوزنی (لیزراکوپانکچر) با ایجاد تعادل در سیستم اتونوم (عصبی) در رفع اختلالات خواب مؤثر شناخته‌شده است.
 
منبع: جام جم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->