تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ اینیستا پست باشگاه استقلال را لایک کرد| ورود رسمی الحدادی + عکس علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم
سرخط خبرها
نگاهی به آماروارقام ورزش بانوان خراسان رضوی در سال گذشته

ورزش همگانی؛ محبوب بانوان خراسانی

  • کد خبر: ۲۶۰۰۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۹
ورزش همگانی؛ محبوب بانوان خراسانی
ورزش بانوان در استان خراسان رضوی روز‌های پرفراز‌ونشیبی را در سال ۹۸ پشت‌سر گذاشت؛ سالی که رشته‌های تیمی عملکرد پررنگ‌تر و موفقیت‌های بیشتری داشتند و در مقابل در رشته‌های انفرادی باوجود جمعیت زیاد ورزش‌کاران چندان درخششی نداشتند.
در ادامه نگاهی به آماروارقامی که اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در حوزه ورزش بانوان ارائه داده است، خواهیم داشت؛ موضوعی که می‌تواند به برنامه‌ریزی مدیران ورزش استان کمک کند تا براساس بودجه و نیرو‌هایی که در اختیار دارد، بتواند برای این جمعیت شرایط و امکانات کافی را مهیا کند.
ورزش بانوان خراسان رضوی نسبت به استان‌های دیگر کشور با اقبال خوبی روبه‌روست. این ادعا بر پایه آمار ۸۴هزارنفری ورزش‌کاران زن سازمان‌یافته مطرح می‌شود. در استان خراسان رضوی ۶میلیون و ۵۰۰هزار نفر در ۲۸شهرستان زندگی می‌کنند و این تراکم جمعیتی، اهمیت توسعه ورزش بانوان در این استان را افزایش می‌دهد. در استانی که ۱۶۴دهستان وجود دارد، ۳۱۰۰ورزش‌کار زن روستایی ثبت شده‌اند و نسبت کل ورزش‌کاران سازمان‌یافته زن این استان نسبت به تمام ورزش‌کاران حدود ۴۱درصد است که آماری مناسبی ارزیابی می‌شود.
در استان خراسان رضوی، ۳۸۳ باشگاه به‌طور‌اختصاصی در ورزش بانوان فعالیت می‌کنند و ۱۱۹۵باشگاه نیز به‌طورمشترک به مردان و بانوان، خدمات ورزشی ارائه می‌دهند. در حوزه همگانی نیز در حدود ۹۶۳هزار زن در رویداد‌های مختلف همگانی در سال۹۸ در خراسان رضوی فعالیت داشتند و این آمار نسبت به جمعیت مشارکت‌کننده مردان به شکل چشمگیر و محسوسی بیشتر است و نشان می‌دهد برنامه‌های توسعه همگانی در خراسان رضوی با قوت در ورزش بانوان برنامه‌ریزی شده است.
ورزش همگانی با جمعیت ۱۸هزار و ۸۰۰ورزش‌کار بانو بیشترین آمار جذب ورزش‌کار را در استان خراسان رضوی دارد. دومین هیئت ورزشی پرمخاطب در بین دختران ورزش‌کار خراسان رضوی، بدن‌سازی و پرورش‌اندام با ۸۰۰۰جمعیت است. ژیمناستیک با جذب ۷۰۰۰نفری در جایگاه سوم است و با عبور از ورزش‌کارانی که کمتر به‌دنبال قهرمانی هستند، به والیبال می‌رسیم که ۶۰۰۰ دختر علاقه‌مند را در خود جای داده است. تکواندو با ۵۰۰۰ و کاراته با ۳۸۰۰دختر ورزش‌کار سازمان‌یافته رشته‌های جذاب بعدی برای دختران ورزش‌دوست استان خراسان رضوی هستند.
در بخش پراکندگی جغرافیایی، پس از مشهد که به‌تنهایی ۵۹هزار بانوی ورزش‌کار سازمان‌یافته را جذب کرده است، نیشابور با ۶۲۰۰ ورزش‌کار زن، دومین پایگاه بزرگ ورزش زنان استان خراسان رضوی به حساب می‌آید. سبزوار با ۲۸۰۰ و تربت‌جام با ۲۷۰۰ نفر در رتبه‌های بعدی شهر‌های دارای بیشترین جمعیت زنان ورزش‌کار در خراسان رضوی قرار گرفته‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->