نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دائمی: شورا‌ها نقشی اساسی در سیاست‌گذاری شهر‌های بزرگ کشور دارند

  • کد خبر: ۲۶۰۱۴۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شورا‌ها نقشی اساسی در ریل‌گذاری و سیاست‌گذاری در کشور و در شهر‌های بزرگ دارند.

هاشم دائمی در گفتگو با شهرآرانیوز در حاشیه پیش‌نشست دومین نشست ملی تخصصی روسای کمیسیون‌های حقوقی شورا‌های اسلامی کلان شهر‌ها گفت: اولین نشست رؤسای کمیسیون‌های حقوقی مراکز استان‌ها و مدیران حقوقی شهرداری‌های مراکز استان‌ها در سال اول شروع به کار شورا‌های کشور برگزار شد که خروجی‌های موئری داشت.

وی افزود: این نشست نزدیک به ۱۰ مصوبه نهایی داشت که بعضی از این مصوبه‌ها به شورای عالی استان‌ها انتقال پیدا کرد و بعضی از موضوعات دیگر هم به مجلس شورای اسلامی انتقال پیدا کرد.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: این تجربه موفق باعث شد که ما عزم خود را برای برگزاری دومین نشست ملی رؤسای کمیسیون‌های حقوقی کلان شهر‌ها جدی‌تر کنیم که می‌تواند باعث انتقال تجربه و دانش حقوقی برای سایر شهر‌ها باشد.

دائمی خاطرنشان کرد: همچنین برگزاری این نشست‌های علمی و حقوقی می‌تواند پشتوانه علمی برای رقم خوردن کار‌های بزرگ در کشور باشد. بعضی از موضوعات حقوقی از جمله بند ۳۲ ماده ۸۰ قانون شورا‌ها که در آن اشاره می‌کند که تمامی ارگان‌ها، دستگاه‌ها و ادارات باید برنامه‌های سالیانه خود را به شورا‌ها ارائه کنند. این موضوعی بوده که تقریباً به صورت عملیاتی هیچ وقت به شورا‌ها انعکاس داده نمی‌شده و شورا‌ها هیچ وقت آن را مطالبه نمی‌کردند.

وی اضافه کرد: خروجی این اتفاق به یک مدیریت ناهماهنگ و جسته گریخته در اداره شهر‌های بزرگ از جمله شهر‌هایی که جمعیت زیاد و حاشیه‌های فراوانی دارند، تبدیل شده است.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد یادآور شد: به دلیل اینکه شورا‌ها نقشی اساسی در ریل‌گذاری و سیاست‌گذاری در کشور و در شهر‌های بزرگ دارند، این نشست می‌تواند در تدوین سند ۲۰ ساله مدیریت شهری کمک کند و جایگاه شورا‌ها را نشان دهد، چرا که شورا‌ها نقش خودشان را در جایگاه اینکه شورا‌های شهر هستند نه شورا‌های شهرداری، می‌تواند نقش پررنگی داشته باشد.

دائمی گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته در آبان ماه شاهد دومین نشست ملی رؤسای کمیسیون‌های حقوقی در مشهد خواهیم بود. امیدوارم خروجی‌های موثری برای تبدیل شدن به قانون در مجلس شورای اسلامی داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->