پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند بوژوویچ با استقلال در حسرت برد
سرخط خبرها

باشگاه پرسپولیس: پرونده برانکو برای پرسپولیس خطری ندارد

  • کد خبر: ۲۶۱۳۱
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
باشگاه پرسپولیس: پرونده برانکو برای پرسپولیس خطری ندارد
مدیر امور حقوقی باشگاه پرسپولیس می‌گوید، فیفا در نامه‌ای پرداخت بعضی هزینه‌ها و بدهی‌ها را از محل پولی که از پرسپولیس نزد خود دارد، پذیرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی خواجوند درخصوص اخباری که این روزها در ارتباط با پرونده برانکو ایوانکوویچ مطرح شده است، اظهار کرد: قوانین فیفا و سیر پرونده‌ها در آن کاملا شفاف است. در‌این‌باره، بارها توضیح داده شده است. این حق باشگاه پرسپولیس بود که شرح تفصیلی رأی را بخواهد.

وی افزود: ما هم برای شرح تفصیلی رأی آقای برانکو، درخواست دادیم. فیفا در نامه‌ای به باشگاه مربوط به این پرونده، اعلام کرده بود، هزینه دادرسی از محل پولی که باشگاه نزد فیفا دارد، تسویه شد. این امر به منزله پذیرش درخواست پرسپولیس از سوی فیفا بود و به این دلیل از نظر حقوقی و گردش کار پرونده نگرانی نداشتیم. به این ترتیب منتظر دریافت شرح تفصیلی رأی از فیفا بودیم که بعد از ابلاغ آن، طبق قانون ۲۱ روز مهلت برای اعتراض و ارسال لایحه یا پذیرش رأی داده می‌شود. همان‌طور که آقای رسول‌پناه نیز اعلام کردند، مشروح رأی امروز به باشگاه رسید.

وی ادامه داد: با توضیحاتی که ارائه شد، خاطر هواداران آسوده باشد که باشگاه همه این موارد را به صورت دقیق و کامل پیگیری می‌کند و از ناحیه پرونده آقای برانکو و دستیاران ایشان جای نگرانی نیست. طبعا شایعاتی که مطرح می‌شود نیز صحت ندارد. مسلم است فقط نامه‌های فیفا می‌تواند برای باشگاه تکلیف ایجاد کند و نه نامه وکلا از جمله وکیل آقای برانکو ایوانکوویچ.

مدیر امور حقوقی باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک اتفاق مهم دیگر هم روی داده است؛ این که فیفا به صورت رسمی پذیرفت، بخشی از هزینه‌ها و مطالبات پرسپولیس را از محل سهم باشگاه از جام جهانی پرداخت کند. بابت این مسأله باید از تلاش‌های روابط بین‌الملل باشگاه و به ویژه فدراسیون فوتبال هم تشکر کنم. این اتفاق درباره هزینه‌های دادرسی روی داد و در ارتباط با آقایان چوک و گابریل فرناندو هم فرم‌هایی را ارسال کردند که تکمیل کردیم و برای فیفا فرستادیم تا امور مربوط به آن انجام شود.

منبع: باشگاه پرسپولیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->