توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرایط بازگشایی و فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی اعلام شد

  • کد خبر: ۲۶۱۴۶
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
شرایط بازگشایی و فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی اعلام شد
کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیردار سازمان بهزیستی کشور، بخش‌نامه‌ای مبنی بر شرایط بازگشایی و فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی را به مدیران کل بهزیستی استان‌ها در سراسر کشور اعلام و ابلاغ کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، در این بخش‌نامه آمده است: نظر به نیاز جامعه به خدمات سـلامت روان به ویژه در شرایط بحرانی شیوع کرونا و با توجه به سیاست سازمان بهزیستی جهت بازگشایی تدریجی مراکز، نحوه فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شـناختی حضوری غیردولتی، مبتنی بر نکات کلیدی پیشگیری از کووید۱۹ اعلام می‌شود.
براساس این گزارش، نوبت‌دهی به مراجعان با فاصـله زمانی بیشتری انجام شود تا مـدت زمان انتظار برای افراد کوتاه و تجمع در سالن انتظار صورت نگیرد.
همچنین در صورت مشاهده علائم کروناویروس در مراجعان یا کارکنان مرکز، راهنمایی لازم و ارجاع آنان به مراکز بهداشتی درمانی صورت پذیرد.

بر اساس این بخش‌نامه، نصب برچسب فعالیت وزارت بهداشت (برچسب اجازه فعالیت مشاغل صادرهاز سوی وزارت بهداشت) در مرکز انجام شود.
همچنین لازم است فاصله‌گذاری اجتماعی (فیزیکی) حداقل یک متر بین مشاور و مراجع رعایت شود و اتاق‌های بازی درمانی تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند.
این بخش‌نامه بر شست‌وشوی دست کودکان قبل از ورود به مرکز، هنگام ورود و پس از خروج از آن تأکید و اضافه کرده است: گروه درمانی تا اطلاع ثانوی انجام نشود و قطعات و ابزار‌های سنجش روانی به صورت روزانه و بعد از هر بار استفاده به دقت ضدعفونی شوند.
همچنین باید تمـام وسایـل مصـرفی از جمله لوازم‌تحریر، گوشـی‌های تلفن، میز‌های کاری و... به صورت روزانه و به دقت ضدعفونی شوند و از برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری در مرکز تا اطلاع ثانوی خودداری شود.

بنا به این گزارش، برای ایجاد و حفظ هوای مطلوب در فضای مرکز و پیشگیری از احتمال سرایت بیماری، باید هوا در محیط در گردش و تعامل باشد به این منظور می‌توان متناسب با شرایط آب و هوایی پنجره‌ها بازیا نیمه بازگذاشته شود و علاوه بر آن دسـتمال کاغذی جهت خشک‌کردن دست و صورت یا برای مصـرف در زمان عطسه و سرفه در دسترس کارکنان و مراجعان باشد.
بر اساس این بخش‌نامه، حتی‌الامکان مراجعان بیش از یک همراه نداشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه علایم سرماخوردگی در تمام کارکنان تخصصی و غیرتخصصی باید از ارائه خدمات معاف شوند.
این گزارش ادامه داده که ضروری است در تمام مراکز نسـبت به نصب اسپری ضدعفونی‌کننده دست جهت اسـتفاده مراجعان و کارکنان اقدام شود و نظافت و ضدعفونی‌کردن سطوح و وسایل در هر شیفت انجام شود.
همچنین باید لیوان‌هـای یک‌بـارمصـرف جهت اسـتفاده کارکنان و مراجعان در دسـترس باشد و در محفطه‌ای ایمن از آلودگی نگهداری شود.
 
گفتنی است، در صورتی که مطابق بخش‌نامه شماره ۹۰۰/۹۹/۱۹۲۴ مورخ ۱۸ فروردین ۹۹ در خصوص شیوه‌نامه مدیریت خـدمات روان‌شـناختی و مشاوره‌ای در بحران ناشـی از کرونا ویروس مرکز اقـدام به مشاوره غیر حضوری موقت کند باید مراتب را طی مکاتبه رسـمی به بهزیستی شهرسـتان اعلام کند و ضـمن معرفی روان‌شناسان فعال، مطابق با شیوه‌نامه فوق عمل کرده و به ثبت روزانه اطلاعات و عملکرد مرکز درپورتال آماری مربوط بپردازد.

همچنین اداره استانی موظف است به صورت ماهانه اطلاعات مربوط به مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی حضوری که مـداخلات خود را به صورت غیرحضوری ارائه می‌کنند کتبـا به دفتر مشاوره و امور روان‌شـناختی بهزیستی کشور ارسال کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->