حادثه معدن در کوهبنان استان کرمان جان یک کارگر را گرفت (۸ شهریور ۱۴۰۴) جزییات اجرای طرح تسهیلات سفر صندوق ذخیره فرهنگیان اعلام شد | اقامت در هتل‌های مشهد و ۶ شهر دیگر کشف علمی شگفت‌انگیز: کرم‌هایی که کیسه پلاستیکی را در ۲۴ ساعت نابود می‌کنند! ۷۶ درصد رتبه‌های برتر کنکور ۱۴۰۴ در مدارس سمپاد درس خواندند خدمات درمانی رایگان به ۱۵۰ میلیون نفر در یک سال | پوشش ۵۳ درصد جمعیت کشور توسط تأمین اجتماعی ایران در آستانه خودکفایی در تولید داروهای حیاتی پلاسمایی روایت امیرمحمد توانا، رتبه برتر مشهدی از کنکور ریاضی ۱۴۰۴ | از استرس اشکالات دفترچه تا رؤیای مهندسی شریف که همه سختی‌ها را آسان کرد رونمایی از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان خراسان رضوی چطور ارزانترین بلیط هواپیما را آنلاین خریداری کنیم! زلزله دهدز خوزستان را لرزاند (۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت علوم: پذیرایی تشریفاتی و اهدای هدیه در جلسات دفاع ممنوع است افزایش ۱۲ درصدی سفر جاده‌ای به خراسان رضوی (۸ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بازداشت عامل تصادف عمدی با ۳ زن در نوشهر (۸ شهریور ۱۴۰۴) منتظری: پیش ­نویس قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عالی کشور تهیه خواهد شد زمان انتخاب رشته داوطلبان مجاز کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد و کنکور سراسری ۱۴۰۴ همزمان اعلام می‌شود کارگر فضای سبز شهرداری مشهد در سانحه تصادف جان باخت (۸ شهریور ۱۴۰۴) حضور پررنگ خراسانی‌ها در فهرست رتبه‌های برتر‌ کنکور ۱۴۰۴ | دختر مشهدی رتبه یک تجربی شد نتایج نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۸ شهریور ۱۴۰۴) دلیل تأخیر در اجرای طرح‌های هوشمند محیط زیست چیست؟ قانون به کارگیری سلاح توسط محیط‌بانان چیست و چه زمانی تعیین تکلیف می‌شود؟ آیا مصرف ماهی خام می‌تواند سنگ کیسه صفرا را دفع کند؟ کشف و ضبط بیش از ۸۵ شیء تاریخی در یک منزل شخصی (۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا مصرف زرده تخم‌مرغ خام با شیر ولرم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود؟ زنگ اصلاح؛ فرصتی برای بازاندیشی در آموزش‌وپرورش وزیر میراث فرهنگی: ۲۷ اختیار حوزه میراث فرهنگی به استانداران تفویض شده است صدور هشدار سطح زرد در پی پیش‌بینی وزش باد و گردوخاک در مشهد و نواحی بادخیز استان (۸ شهریور ۱۴۰۴) نگاهی به برخی چالش های خانواده ها در مسیر فرزندپذیری | مصائب ناخوانده فرزندخواندگی سنجش سلامت روان ۸ میلیون دانش‌آموز | افراد در معرض خطر به مشاور ارجاع می‌شوند
سرخط خبرها

شرایط بازگشایی و فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی اعلام شد

  • کد خبر: ۲۶۱۴۶
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
شرایط بازگشایی و فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی اعلام شد
کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیردار سازمان بهزیستی کشور، بخش‌نامه‌ای مبنی بر شرایط بازگشایی و فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی را به مدیران کل بهزیستی استان‌ها در سراسر کشور اعلام و ابلاغ کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، در این بخش‌نامه آمده است: نظر به نیاز جامعه به خدمات سـلامت روان به ویژه در شرایط بحرانی شیوع کرونا و با توجه به سیاست سازمان بهزیستی جهت بازگشایی تدریجی مراکز، نحوه فعالیت مراکز مشاوره و خدمات روان‌شـناختی حضوری غیردولتی، مبتنی بر نکات کلیدی پیشگیری از کووید۱۹ اعلام می‌شود.
براساس این گزارش، نوبت‌دهی به مراجعان با فاصـله زمانی بیشتری انجام شود تا مـدت زمان انتظار برای افراد کوتاه و تجمع در سالن انتظار صورت نگیرد.
همچنین در صورت مشاهده علائم کروناویروس در مراجعان یا کارکنان مرکز، راهنمایی لازم و ارجاع آنان به مراکز بهداشتی درمانی صورت پذیرد.

بر اساس این بخش‌نامه، نصب برچسب فعالیت وزارت بهداشت (برچسب اجازه فعالیت مشاغل صادرهاز سوی وزارت بهداشت) در مرکز انجام شود.
همچنین لازم است فاصله‌گذاری اجتماعی (فیزیکی) حداقل یک متر بین مشاور و مراجع رعایت شود و اتاق‌های بازی درمانی تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند.
این بخش‌نامه بر شست‌وشوی دست کودکان قبل از ورود به مرکز، هنگام ورود و پس از خروج از آن تأکید و اضافه کرده است: گروه درمانی تا اطلاع ثانوی انجام نشود و قطعات و ابزار‌های سنجش روانی به صورت روزانه و بعد از هر بار استفاده به دقت ضدعفونی شوند.
همچنین باید تمـام وسایـل مصـرفی از جمله لوازم‌تحریر، گوشـی‌های تلفن، میز‌های کاری و... به صورت روزانه و به دقت ضدعفونی شوند و از برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری در مرکز تا اطلاع ثانوی خودداری شود.

بنا به این گزارش، برای ایجاد و حفظ هوای مطلوب در فضای مرکز و پیشگیری از احتمال سرایت بیماری، باید هوا در محیط در گردش و تعامل باشد به این منظور می‌توان متناسب با شرایط آب و هوایی پنجره‌ها بازیا نیمه بازگذاشته شود و علاوه بر آن دسـتمال کاغذی جهت خشک‌کردن دست و صورت یا برای مصـرف در زمان عطسه و سرفه در دسترس کارکنان و مراجعان باشد.
بر اساس این بخش‌نامه، حتی‌الامکان مراجعان بیش از یک همراه نداشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه علایم سرماخوردگی در تمام کارکنان تخصصی و غیرتخصصی باید از ارائه خدمات معاف شوند.
این گزارش ادامه داده که ضروری است در تمام مراکز نسـبت به نصب اسپری ضدعفونی‌کننده دست جهت اسـتفاده مراجعان و کارکنان اقدام شود و نظافت و ضدعفونی‌کردن سطوح و وسایل در هر شیفت انجام شود.
همچنین باید لیوان‌هـای یک‌بـارمصـرف جهت اسـتفاده کارکنان و مراجعان در دسـترس باشد و در محفطه‌ای ایمن از آلودگی نگهداری شود.
 
گفتنی است، در صورتی که مطابق بخش‌نامه شماره ۹۰۰/۹۹/۱۹۲۴ مورخ ۱۸ فروردین ۹۹ در خصوص شیوه‌نامه مدیریت خـدمات روان‌شـناختی و مشاوره‌ای در بحران ناشـی از کرونا ویروس مرکز اقـدام به مشاوره غیر حضوری موقت کند باید مراتب را طی مکاتبه رسـمی به بهزیستی شهرسـتان اعلام کند و ضـمن معرفی روان‌شناسان فعال، مطابق با شیوه‌نامه فوق عمل کرده و به ثبت روزانه اطلاعات و عملکرد مرکز درپورتال آماری مربوط بپردازد.

همچنین اداره استانی موظف است به صورت ماهانه اطلاعات مربوط به مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی حضوری که مـداخلات خود را به صورت غیرحضوری ارائه می‌کنند کتبـا به دفتر مشاوره و امور روان‌شـناختی بهزیستی کشور ارسال کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->