پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد به دلیل دخالت در امور پزشکی (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) وزیر راه و شهرسازی: رویکرد دولت این است که جای بخش خصوصی قرار نگیرد بانک مرکزی ادعای خالی فروش پلتفرم‌های طلا را تکذیب کرد احیای ۴۰۸ گیگاوات‌ساعت انرژی در طرح جهادی مهتاب خراسان رضوی| تعویض بیش از ۱۴ هزار کنتور معیوب در استان (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) بررسی قیمت موبایل در بازار مشهد | پرچمداران اپل در صدر جدول قیمت‌ها (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) خیز نفت ایران به ۸۷ دلار | سایه تنش‌های منطقه بر بازار انرژی (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) صعود قیمت انواع سکه در بازار مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) قیمت دلار بازار آزاد در مشهد امروز چند؟ (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) تقابل عرضه و تقاضا در آستانه مرز ۶ میلیون | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) طلا در مسیر پیشروی آرام در بازار مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) رویترز: چرا سرمایه‌گذاران بزرگ دوباره به سراغ طلا رفته‌اند؟ قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ و گوشت در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) | افت قیمت مرغ و قطعات آن آغاز توزیع مرغ منجمد قطعه بندی شده در کالابرگ ثبات قیمت دینار در بازار مشهد | تأثیر ابهامات سیاسی بر روند ارزها قفل ۱۷ ساله ورود یکی از شرکت‌های خراسان رضوی به بورس تهران شکسته شد رکوردشکنی بورس با ورود به کانال ۵.۹ میلیون واحدی (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) مس در قله تاریخی | فلز سرخ وارد عصر تازه‌ای شد یک پیش‌بینی مهم از بازار مسکن ۱۴۰۵ | آیا بهره بانکی ۴۰ درصدی، «مسکن» را زمین‌گیر می‌کند؟ قیمت نفت با کمرنگ شدن امید‌ها به صلح میان آمریکا و ایران به ۹۱ دلار افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) اونس جهانی طلا با کاهش نگرانی از افزایش نرخ بهره، صعود کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۵) ۴۷ طرح عمرانی و خدماتی در شهرستان مرزی تایباد آماده بهره‌برداری است کدال خوانی | بودجه ۱۳۰ میلیارد تومانی بانک ملت برای مسئولیت اجتماعی! نفت با صعود قیمت در آستانه ۹۰ دلار قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۵) سامانه جدید وام نوسازی ویژه بافت فرسوده راه‌اندازی شد وزیر نیرو: ۷ میلیون و ۲۵۰ هزار کنتور هوشمند در کشور نصب شد آغاز ثبت‌نام ۵۰۰۰ مسکن استیجاری در هفته دولت | پرداخت ۲۵۰۰ وام ودیعه تاکید معاون اول رئیس جمهور بر پرداخت مطالبات کالابرگی فروشگاه‌ها | مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده مشمول کالابرگ شد
سرخط خبرها

آغاز واگذاری اراضی دولتی به طرح ملی مسکن/ مسکن ملی در اراضی ملی

  • کد خبر: ۲۶۱۸۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
آغاز واگذاری اراضی دولتی به طرح ملی مسکن/ مسکن ملی در اراضی ملی
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از دستور مؤکد رئیس جمهور به استانداران برای آغاز شناسایی و واگذاری اراضی در اختیار دستگاه‌های دولتی به وزارت راه و شهرسازی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نبیان درباره آخرین وضعیت تأمین اراضی طرح ملی مسکن اظهار کرد: از ۴۰۰ هزار واحد طرح ملی مسکن، ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در حوزه شهرهای جدید احداث می‌شود که سازمان ملی زمین و مسکن در این شهرها، زمینی در اختیار ندارد. ۱۰۰ هزار واحد مسکونی دیگر نیز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت‌های فرسوده و ۱۰۰ هزار واحد هم در حوزه بنیاد مسکن قرار دارد که سازمان ملی زمین و مسکن تأمین زمین در این دو بخش را انجام داده و در بسیاری از استان‌های هدف، عملیات اجرایی ساخت‌وساز آغاز شده است.

وی افزود: حتی به زودی قرار است در چند استان که عملیات اجرایی ساخت‌وساز به پایان رسیده، شاهد برگزاری مراسم افتتاح و بهره برداری از واحدهای مسکن زیر طرح اقدام ملی باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص تأمین اراضی ساخت‌وساز مسکن ملی در بافت‌های فرسوده و نابسامان شهری گفت: در بافت فرسوده زمین‌هایی را که داشتیم در راستای ماده قانونی موجود، اراضی را به شرکت بازآفرینی شهری تحویل دادیم؛ پس از این اقدام، این اراضی به عنوان افزایش سرمایه در اختیار مجموعه بازآفرینی قرار گرفت؛ مراحل اجرایی آن در حال انجام است تا اسناد به‌طور کامل به شرکت بازآفرینی منتقل شود.

همکاری شورای عالی شهرسازی با طرح ملی مسکن با استفاده از افزایش محدوده شهرها

وی در خصوص نحوه تأمین زمین در شهرهایی که کمبود اراضی برای ساخت مسکن ملی وجود داشت، تصریح کرد: اگر در هر شهری کمبود زمین داشته باشیم، قطعاً اقدامات لازم را انجام خواهیم داد؛ از قبل از نوروز امسال این روند شروع شده و در سال گذشته جلسات مستمری با دو معاونت مسکن و ساختمان و شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی داشتیم تا اگر جایی زمین با کمبود مواجه شد، با مصوبات شورای عالی شهرسازی به محدوده شهرها اضافه کنیم.

اراضی دولتی به طرح ملی مسکن اختصاص یافت

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن درباره اراضی‌ای که در اختیار سایر دستگاه‌هاست، ادامه داد: بر اساس ماده ۶ قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید مسکن و همچنین دستور رئیس جمهور مبنی بر واگذاری اراضی در اختیار سایر دستگاه‌ها به اجرای طرح ملی مسکن، استانداران در حال شناسایی این زمین‌ها هستند؛ زمین‌های دولتی که می‌تواند در زیرمجموعه طرح اقدام ملی قرار گیرد، به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها و سپس سازمان ملی زمین و مسکن واگذار خواهد شد.

نبیان درباره تفاهم‌نامه‌های وزارت راه و شهرسازی با سایر دستگاه‌های اجرایی در خصوص ساخت مسکن کارکنان این دستگاه‌ها، یادآور شد: زمین‌هایی که در اختیار نیروهای مسلح و وزارت آموزش و پرورش است را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار داده‌اند و اگر کاربری مسکونی داشته باشند، به اجرای تفاهمنامه ساخت ۱۰۰ هزار مسکن کارکنان نیروهای مسلح و ۱۷۰ هزار مسکن فرهنگیان تعلق می‌گیرد.

زمین‌های غیر مسکونی محدوده شهرها، تغییر کاربری داده می‌شوند

وی درباره تغییر کاربری زمین‌هایی که در اختیار وزارت صنعت با کاربری صنعتی اما در محدوده شهرهاست، نیز گفت: این زمین‌ها نیز در حال شناسایی هستند و تغییر کاربری آن‌ها توسط شورای عالی شهرسازی و معماری و کمیسیون‌های ماده ۵ استان‌ها انجام می‌شود و نهایتاً به اراضی مسکونی برای ساخت مسکن زیر طرح ملی مسکن اختصاص می‌یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از ابلاغ دستور محمد اسلامی به مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها مبنی بر موافقت سریع با تغییر کاربری اراضی غیر مسکونی در محدوده شهرهایی که برای طرح ملی مسکن با کمبود زمین مواجه شده‌اند، خبر داد و گفت: رئیس جمهور نیز اجرای سریع‌تر ماده ۶ قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید مسکن را به استانداران ابلاغ کرده که در راستای واگذاری زمین‌های دولتی به طرح اقدام ملی مسکن است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->