نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

سامان‌دهی ۸ کاروان‌سرا در تربت حیدریه+تصاویر

  • کد خبر: ۲۷۰۹۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
سامان‌دهی ۸ کاروان‌سرا در تربت حیدریه+تصاویر
معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه از اولویت سامان‌دهی ۸ کاروان‌سرای تاریخی این شهرستان با مشارکت بخش خصوصی و مردم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رستمی در بازدید از آثار تاریخی واقع در روستا‌های بخش مرکزی شهرستان تربت حیدریه با بیان این مطلب افزود: آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری روستاها، بهترین ظرفیت و فرصت برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی در روستاهاست.


او در بازدید از کاروان‌سرا‌های تاریخی روستا‌های کامه، تروسک و کسکک گفت: ۹ کاروان‌سرای سالم و ۴ کاروان‌سرای تاریخی در شهرستان، نشان از رونق تجارت و رفت‌وآمد و همچنین نشان‌دهنده موقعیت استراتژیک منطقه تربت حیدریه به عنوان دروازه ورودی مشهد مقدس است.

 

ساماندهی ۸ کاروانسرا در تربت حیدریه+تصاویر

 


رئیس انجمن میراث فرهنگی شهرستان تربت حیدریه تصریح کرد: در طرح جدید معین‌های اقتصادی، یکی از اولویت‌های شهرستان در بخش توسعه اقتصادی توجه به احیای بنا‌های تاریخی و بافت سنتی روستا‌ها به عنوان منبعی برای ایجاد درآمد پایدار در روستا‌ها است.


رستمی افزود: اکنون رباط طبسی تربت حیدریه به عنوان مرکز آموزش و بازارچه صنایع دستی و رباط‌های لاری و علیا به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل شده و سایر کاروان‌سرا‌های واقع در روستا‌ها از جمله کاروان‌سرا‌های رباط میاندشت، شورحصار، کامه، کسکک و تروسک در اولویت سامان‌دهی اداره میراث فرهنگی، دهیاران و شورا‌ها قرار گرفته است.

 

ساماندهی ۸ کاروانسرا در تربت حیدریه+تصاویر

 


گفتنی است شهرستان تربت حیدریه در فاصله حدود ۱۴۰ کیلومتری از مشهد مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد و دارای ۳۲۰ جاذبه گردشگری است و ۵۲ اثر تاریخی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->