نحوه خرید بلیت بازی آلومینیوم اراک و پرسپولیس + لینک و قیمت شمسایی: ایران-ازبکستان جذاب‌ترین بازی جام ملت‌ها است وحید امیری برای استقلال کری نمی‌خواند لیگ برتر فوتبال با کیفیت HD پایان بارگذاری مدارک حرفه‌ای پرسپولیس حضور حزباوی در جمع برترین‌های لیگ قطر مهدی مهدوی وارد دنیای مربیگری شد تاریخ و ساعت بازی فوتسال ایران و ازبکستان در نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا | یک قدم تا فینال تاریخ و ساعت بازی تراکتور و ذوب آهن در جام حذفی | رونمایی از مطهری در تبریز تاریخ و ساعت بازی آلومینیوم اراک و پرسپولیس در جام حذفی | کار سخت اوسمار مقابل گربه سیاه سرخ‌ها طلای زهرا کیانی در ووشوی انتخابی جهان عذرخواهی کلوپ از هواداران پورعلی‌گنجی از جمع سرخ‌ها جدا می‌شود تغییر نام فراری در فرمول یک نتیجه و ویدیو خلاصه بازی منچستریونایتد و شفیلد| برونو، ستاره بی‌نقص نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و اورتون| پایان رویاپردازی با کلوپ حال ناخوش کشتی مشهد حضور تماشاگران زن در بازی پرسپولیس و آلومینیوم ممنوع شد + عکس مشکلات بی‌شمار ورزشگاه تختی در دوره مدیریت هیات فوتبال | حتی کاور چمن هم نداشتند!
سرخط خبرها
علم و ورزش

تمرین در ارتفاع چه فوایدی دارد؟

  • کد خبر: ۲۷۲۲۴
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
تمرین در ارتفاع چه فوایدی دارد؟
گروه زیادی از ورزشکاران وجود دارند که برای تمرینات خود مدتی در ارتفاعات اردو می‌زنند؛ اما این کار چه تأثیری برای مکانیزم بدن ورزشکاران دارد؟ هرچه از سطح دریا به ارتفاع بالاتری بروید، هوا رقیق‌تر می‌شود، درنتیجه اکسیژن کمتر شده و ازهمین‌رو تمرین در ارتفاع مشکل‌تر می‌شود. ماندن در ارتفاع باعث افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون می‌شود. یکی از وظایف مهم گلبول قرمز، حمل اکسیژن از ریه‌ها به عضلات است؛ بنابراین گلبول قرمز بیشتر، یعنی اکسیژن‌رسانی بیشتر. ازهمین‌رو برای حضور در مسابقات در ارتفاع حاضر می‌شوند.

چقدر ارتفاع نیاز است؟
بهترین ارتفاع برای تحریک تولید گلبول‌های قرمز، بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰متر از سطح دریاست که زمان مناسب برای ماندن در این ارتفاع، ۳ تا ۴ هفته است. در این مدت بهتر است ۳ تا ۷ روز نخست با شدت کمتر کار شود، ۷ تا ۱۰ روز دوم حجم تمرینات بیشتر شود و ۷ تا ۱۰ روز سوم حجم و تمرینات به اوج خود برسد. در روز‌های اول ضعف و ناتوانی در میزان آمادگی ورزشکار به‌دلیل کاهش تهویه ریوی دیده می‌شود. تمرین در ارتفاع بهتر است سالی دو‌سه مرتبه انجام شود. یکی از این ایام می‌تواند در اواخر آبان‌ماه و آذرماه یعنی زمانی که می‌خواهیم دور جدید تمرینات را شروع کنیم و دیگری فروردین‌ماه یا اردیبهشت‌ماه باشد. به عقیده کارشناسان ۲۱ روز برای ماندن در ارتفاع و ۲۱ روز پس از پایین‌آمدن بهترین مدت برای مسابقه است. در اواخر ماه دوم که از ارتفاع پایین آمدید، فواید تمرین در ارتفاع تقریبا از دست می‌رود و بعد از ۳ ماه به‌طورکلی از بین می‌رود.

تمرین در ارتفاع عوارض دارد؟
فعالیت در ارتفاع بیشتر از ۳ هزار متر می‌تواند همراه با عوارض جانبی در روز‌های نخست باشد. عوارضی همچون سردرد، کاهش اشتها، تهوع و کم‌خوابی ممکن است به سراغ ورزشکاران بیاید؛ البته افزایش ناگهانی در ضربان قلب ممکن است یک اخطار اولیه باشد که دچار عارضه تمرین بیش‌از‌حد در ارتفاع شده‌اید و باید به سطح دریا برگردید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->