سرپرست استقلال معرفی شد مراسم بدرقه رکابزن المپیکی ایران برگزار شد هرگز نخورد آب زمینی که بلند است* | درباره پهلوان پوریای ولی کادر فنی نکو بدون تغییر در فصل جدید رئیس هیئت تیراندازی استان خراسان رضوی: ۸ میلیارد تومان برای قهرمان پروری نیاز داریم شرط‌وشروط گولسیانی برای تمدید قرارداد با پرسپولیس بلاتکلیفی عامل مصدومیت یامگا| حامدی‌فر در اتاق انتظار پرداخت بدهی ساپینتو در اولویت باشگاه استقلال احتمال لغو اردوی پرسپولیس در هلند پیروزی بیرانوند و استعفای درویش؟ بند فسخ ۱۲ میلیون یورویی لورکوزن برای سردار آزمون از بمب جدید تراکتور تا درخواست ستاره‌های پرسپولیسی از زنوزی گاریدو مهاجم می‌خواهد موافقت یحیی گل‌محمدی با بازگشت منشا مستند گزارشگر مشهدی به تصویر کشیده شد | صدای ماندگار کشتی در قاب تلویزیون مهدی عبدی: مثلث خط حمله پرسپولیس خطرناک می‌شود ۲۰۰ میلیون هزینه امتناع نکونام از حضور در نشست‌های خبری آرش رضاوند در پایین‌ترین سطح محبوبیت در استقلال رفتار عجیب و تکراری هواداران فوتبال ایران | گزینه خارجی استقلال منتفی شد؟ عمر خربین در راه تراکتور؟
سرخط خبرها
علم و ورزش

تمرین در ارتفاع چه فوایدی دارد؟

  • کد خبر: ۲۷۲۲۴
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
تمرین در ارتفاع چه فوایدی دارد؟
گروه زیادی از ورزشکاران وجود دارند که برای تمرینات خود مدتی در ارتفاعات اردو می‌زنند؛ اما این کار چه تأثیری برای مکانیزم بدن ورزشکاران دارد؟ هرچه از سطح دریا به ارتفاع بالاتری بروید، هوا رقیق‌تر می‌شود، درنتیجه اکسیژن کمتر شده و ازهمین‌رو تمرین در ارتفاع مشکل‌تر می‌شود. ماندن در ارتفاع باعث افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون می‌شود. یکی از وظایف مهم گلبول قرمز، حمل اکسیژن از ریه‌ها به عضلات است؛ بنابراین گلبول قرمز بیشتر، یعنی اکسیژن‌رسانی بیشتر. ازهمین‌رو برای حضور در مسابقات در ارتفاع حاضر می‌شوند.

چقدر ارتفاع نیاز است؟
بهترین ارتفاع برای تحریک تولید گلبول‌های قرمز، بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰متر از سطح دریاست که زمان مناسب برای ماندن در این ارتفاع، ۳ تا ۴ هفته است. در این مدت بهتر است ۳ تا ۷ روز نخست با شدت کمتر کار شود، ۷ تا ۱۰ روز دوم حجم تمرینات بیشتر شود و ۷ تا ۱۰ روز سوم حجم و تمرینات به اوج خود برسد. در روز‌های اول ضعف و ناتوانی در میزان آمادگی ورزشکار به‌دلیل کاهش تهویه ریوی دیده می‌شود. تمرین در ارتفاع بهتر است سالی دو‌سه مرتبه انجام شود. یکی از این ایام می‌تواند در اواخر آبان‌ماه و آذرماه یعنی زمانی که می‌خواهیم دور جدید تمرینات را شروع کنیم و دیگری فروردین‌ماه یا اردیبهشت‌ماه باشد. به عقیده کارشناسان ۲۱ روز برای ماندن در ارتفاع و ۲۱ روز پس از پایین‌آمدن بهترین مدت برای مسابقه است. در اواخر ماه دوم که از ارتفاع پایین آمدید، فواید تمرین در ارتفاع تقریبا از دست می‌رود و بعد از ۳ ماه به‌طورکلی از بین می‌رود.

تمرین در ارتفاع عوارض دارد؟
فعالیت در ارتفاع بیشتر از ۳ هزار متر می‌تواند همراه با عوارض جانبی در روز‌های نخست باشد. عوارضی همچون سردرد، کاهش اشتها، تهوع و کم‌خوابی ممکن است به سراغ ورزشکاران بیاید؛ البته افزایش ناگهانی در ضربان قلب ممکن است یک اخطار اولیه باشد که دچار عارضه تمرین بیش‌از‌حد در ارتفاع شده‌اید و باید به سطح دریا برگردید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->