پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام استخدام بانک مرکزی از سه شنبه (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار برای دوشنبه (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ( ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | افت حباب، بازار طلا را وادار به عقب‌نشینی کرد رئیس خانه صمت خراسان رضوی: با تداوم قطعی برق، خیلی از واحد‌های صنعتی تعطیل می‌شوند + فیلم سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: تعدیل نیرو کار ناشی از ناترازی انرژی نداشتیم | کاهش ۸ درصدی دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری + فیلم ریزش ۸ هزار واحدی شاخص بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زنگ خطر افزایش قیمت مسکن | گزارش مرکز آمار از کاهش ۲۳ درصدی صدور پروانه‌های ساختمانی ویدئو| وزیر کار زمان حذف یارانه سه دهک پردرآمد را اعلام کرد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار جهانی طلا غافلگیر شد وام ٢٠٠ میلیون تومانی با بازپرداخت ۴ ساله برای پنل خورشیدی هر واحد مسکونی کاهش قیمت سکه و طلا در بازار امروز مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) هر گرم چند سوت است؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی همچنان در بلاتکلیفی (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) قیمت روز ارز اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | کاهش جزئی قیمت دینار عراق پرواز‌های باکو - تهران از روز ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ از سر گرفته می‌شود فرماندار مشهد: آب در مشهد جیره‌بندی نخواهد شد | حق تعرض به آب شرب و کشاورزی کلات را نداریم + فیلم حذف ۲۵۰ میلیون حساب بانکی توسط بانک مرکزی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | عقب‌نشینی میلیونی سکه‌های سنگین شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه منتخبین مردادماه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات زنگ‌خطر فرار سرمایه‌ خارجی از کشور پس از اختلال در کار صرافی‌ها افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس + فیلم قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند + فیلم دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم + فیلم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند
سرخط خبرها

استانداران متولی سازماندهی بازار خودرو/ نگهداری خودرو در حکم احتکار است

  • کد خبر: ۲۷۵۱۹
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸
استانداران متولی سازماندهی بازار خودرو/ نگهداری خودرو در حکم احتکار است
سازمان حمایت شرایط سازماندهی بازار خودرو را به استانداران اعلام کرد

به گزارش شهرآرانیوز، رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از وجود تعداد زیادی خودروی صفر کیلومتر در پارکینگ‌های عمومی و خصوصی شهرها به ویژه شهرهای بزرگ و کلان شهرها خبر داد و اعلام کرد که حداکثر ظرف مدت یک هفته ضمن اطلاع رسانی به بهره برداران پارکینگ‌ها، این پارکینگ‌ها تخلیه و خودروهایی که برای استفاده شخصی افراد خریداری شده به آنها تحویل داده شود تا مورد استفاده قرار گیرد.

با توجه به التهابات ایجاد شده در بازار در هفته‌های اخیر و افزایش بی رویه و غیرمتعارف قیمت خودرو و با تاکید رئیس جمهور بر ساماندهی بازار خودرو و برخورد با سودجویان و متخلفین و همچنین براساس تصمیمات کارگروه تنظیم بازار، عباس تابش با صدور نامه‌ای به استانداران سراسر کشور بر اتخاذ تمهیدات لازم و اقدامات پیشگیرانه در زمینه ساماندهی بازار خودرو تاکید کرد و از استانداران سراسر کشور خواست در چارچوب این سیاست‌ها، همه تلاش خود را به منظور فروکش کردن التهابات موجود و ساماندهی بازار خودرو به کار گیرند.  

عباس تابش در این بخشنامه خطاب به استانداران سراسر کشور گفت: از آنجا که طبق بررسی‌های انجام شده تعداد زیادی خوردو صفر کیلومتر که در ماه‌های اخیر تحویل شده توسط برخی افراد سودجو در پارکینگ‌های عمومی و خصوصی شهرها به ویژه شهرهای بزرگ و کلان شهرها با هدف افزایش قیمت و برهم زدن نظم و تعادل بازار دپو و نگهداری می‌شود، مقرر شده حداکثر ظرف مدت یک هفته ضمن اطلاع رسانی به بهره برداران پارکینگ‌ها، این پارکینگ‌ها تخلیه و خودروهایی که برای استفاده شخصی افراد خریداری شده به آنها تحویل داده شود تا مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین تاکید کرده که "خودروهایی که با هدف سودجویی و کسب منافع بیشتر توسط واسطه‌ها و دلالان نگهداری می‌شود به بازار عرضه و با قیمت‌های مصوب تعیین شده به فروش برسد". 

معاون وزیر صنعت در این نامه تاکید کرده که "نگهداری خودرو در حکم احتکار بوده و در چارچوب ضوابط تعزیری وقضایی اعمال قانون خواهد شد".

همچنین در پایان این نامه آمده است: به استانداران اعلام شده است تا دستگاه‌های متولی و مرتبط در سطح استان ضمن اهتمام ویژه به این موضوع، شرایط را برای رسیدن خودرو به مصرف کنندگان واقعی فراهم تا دست دلالان و سودجویان از این بازار کوتاه شود.

در پی افزایش قیمت نجومی در بازار خودرو در نهایت در جلسه روز دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ماه در ستاد تنظیم بازار مقرر شد که قیمت خودروهای سایپا ۲۳ درصد و قیمت محصولات ایران خودرو ۱۰ درصد افزایش یابد و قیمت خودرو در کف بازار هم شامل قیمت درب کارخانه به علاوه حداکثر ۱۰ درصد سود باشد.

همچنین در این جلسه مقرر شد محدودیت‌های جدیدی برای متقاضیان خودرو اعمال شود، برای مثال هر کدملی فقط یک خودرو می‌تواند بخرد و در موقع ثبت نام کارت ملی، گواهی نامه، حساب بانکی و سیم کارت باید به نام شخص متقاضی ثبت نام باشد و در صورت مهیا نبودن هر یک از این شرایط امکان ثبت نام برای شخص فراهم نخواهد شد.

همچنین متقاضی باید سن بالای ۱۸ سال و گواهینامه رانندگی داشته باشد و در ۳۶ ماه گذشته از هیچ یک از خودروسازان خودرویی دریافت نکرده باشد. چند روز بعد هم وزارت صمت اعلام کرد که پارکینگ ها حق پذیرش خودرو بدون پلاک را ندارند و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان طی اطلاعیه‌ای به خریداران هشدار داد که در هنگام خرید خودرو صفر کیلومتر از بازار آزاد به وضعیت اعتبار گارانتی خودرو توجه کنند، چراکه خودروهایی که تا سه ماه بعد از تحویل خودرو برای سرویس اولیه مراجعه نکند، گارانتی خودرو آنها از درج اعتبار ساقط خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->