جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

راز جوان ماندن رضا یزدانی در برنامه «دورهمی»+فیلم

  • کد خبر: ۲۷۸۱۶
  • ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
راز جوان ماندن رضا یزدانی در برنامه «دورهمی»+فیلم
برنامه دورهمی مهران مدیری شب گذشته میزبان علی اوجی بازیگر و رضا یزدانی خواننده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا یزدانی گفت:متولد سال ۵۲ هستم و یک موی سفید ندارم. من در طول زندگی ام برخی کار‌ها را انجام نمی‌دهم، سیگار نمی‌کشم، فست فود نمی‌خورم، ورزش می‌کنم.

 

تعداد بازدید : 1693


دورهمی مدیری یزدانی اوجی

در بخش ابتدایی گفتگو مدیری به خاطر اینکه لباس رضا یزدانی صدا می‌داد از او خواست کت دیگری به تن کند و او قبول کرد. (خنده)

 

مدیری به رضا یزدانی گفت:چهار سال پیش که به برنامه آمده بودی گفتی ماهانه ۱۰ میلیون درآمد داری الان که خطر فقر ۹ میلیون است چکار می‌کنی؟ یزدانی گفت: از آذر ماه تا به امروز با توجه شرایط کرونا کنسرت و برنامه‌ها لغو شده و هزار تومان پول در نیاورده ام.

 

مدیری به اینکه یزدانی روزی ۵۰ بار با اوجی تماس می‌گیرد اشاره کرد و گفت: به همسرت گفته بودی رضا در زندگیت است؛ اوجی توضیح داد: ۳۲ بار حرف هایش تکراری است، اوایل نرگس نمی‌دانست، اما بعد از مدتی دید دیگه خیلی تماس‌ها زیاد است.

 

در بخش دیگر مدیری به خاطرسن رضا یزدانی تعجب کرد وگفت سه سال دیگر ۵۰ ساله می‌شوی؟

 

اوجی گفت: حرص هایش را من خوردم.

 

یزدانی گفت:متولد سال ۵۲ هستم و یک موی سفید ندارم. من در طول زندگی ام برخی کار‌ها را انجام نمی‌دهم، سیگار نمی‌کشم، فست فود نمی‌خورم، ورزش می‌کنم. حتی یک حبه سیر را با دو لیوان آب که گلاب به آن اضافه می‌کنم می‌خورم و عسل و سیاه دانه بعد از آن هم می‌خورم.

 

علی اوجی به خاطره‌ای از کنسرت یزدانی اشاره کرد و گفت: حواس پرتی رضا بسیار زیاد است، یک بار در کنسرت به رضا لیست مهمانان را دادم، سحر زکریا که آمد، رفتم به رضا گفتم سحر زکریا آمده، گفت: چه جوری یادم بماند؟ به همین دلیل، تکرار می‌کرد سحر زکریا، سحر زکریا و برای اینکه یادش نرود برای خودش کد گذاشت، زکریا رازی (خنده) و موقع اعلام اسامی گفت: مهمان داریم خانم سحر زکریا رازی!

 

مدیری همانند مهمانان دیگر از آن‌ها تست گرفت و نکته جالب این تست اینجا بود که مدیری از آن‌ها خواست بی کلام نقشه دزدیدن گوی را بکشند و این دو خوب بازی کردند. مدیری گفت: این کاره هستند. (خنده)

 

اوجی به یک خاطره خنده دار از رضا یزدانی اشاره کرد: از کیش به شیراز می‌رفتیم کل مسیر یک ربع است، اما شرایط هواپیما ترسناک بود و مهماندار گفت: مسافران عزیز یک نقص فنی کوچکی داریم و هواپیما تکان نمی‌خورد. شرایط سختی بود، در کل یک ربع تا شیراز بود نمی‌دانم کی وقت برای سقوط داشت؟ اما در این شرایط سخت رضا شروع به خواندن کرد. خنده

تعداد بازدید : 476

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->