آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز به کار مجلس یازدهم با حضور رییس‌جمهور

  • کد خبر: ۲۸۰۰۲
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵
آغاز به کار مجلس یازدهم با حضور رییس‌جمهور
رییس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم صبح روز چهارشنبه با تلاوت قرآن کریم و با حضور ۲۷۶ نماینده منتخب و با حضور رییس جمهوری برگزار می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا نوری معاون اجرایی مجلس و رییس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درباره این مراسم گفت: افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس با دوره‌های گذشته تفاوت‌های خاصی دارد و آن ناشی از شرایط بهداشتی حاکم بر جامعه است؛ در دوره‌های قبل مراسم با حضور اعضای هیات دولت، مقامات لشکری و کشوری، استانداران، پیشوایان مذاهب و اقلیت‌های دینی، هنرمندان و فرهنگیان برگزار می‌شد که امسال رعایت پروتکل‌های بهداشتی ما را در دعوت از میهمانان متعارف این مراسم محدود کرد.

رییس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به لطف خداوند در وقت قانونی و وقت مقرر مجلس یازدهم را شروع خواهیم کرد. از این طریق از متنخبان محترم مجلس یازدهم دعوت می‌کنم فردا چهارشنبه ساعت ۸ صبح مصادف با ۷ خرداد ۹۹ در محل صحن مجلس شورای اسلامی برای مراسم افتتاحیه و اولین جلسه مجلس حضور پیدا کنند.

وی در تشریح مراسم افتتاحیه دوره یازدهم مجلس گفت: بخشی از برنامه‌ها را باید طبق قانون پیش برویم؛ غیر از یک مورد که به دلیل شرایط بهداشتی نمیتوانیم آن را اجرا کنیم، بقیه را طبق آیین نامه انجام خواهیم داد.
وی افزود: بعد از تلاوت قرآن گزارش مختصری از جلسه را ارائه خواهیم داد و بعد از استقرار هیات رییسه سنی، گزارش وزیر کشور را خواهیم داشت.

نوری گفت: بعد از گزارش وزیر کشور سخنان رئیس جمهور را خواهیم داشت و سپس مراسم تحلیف و سوگند منتخبین انجام خواهد شد. بعد از آن شعب طبق آیین‌نامه بایستی انجام شود

رییس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه مجلس یازدهم اضافه کرد: تنها نکته که ما نتوانستیم در افتتاحیه آیین‌نامه داشته باشیم، حضور منتخبین بعد از تحلیف در حرم امام راحل بود. به دلیل اینکه در ایام گذشته حرم تعطیل بود. بر اساس هماهنگی‌هایی که به عمل آمد، این برنامه به فرصت مناسب دیگری موکول شد و به جای آن منتخبین در محوطه مجلس بر سر مزار شهدای گمنام حضور پیدا کرده و با آرمان‌های امام راحل و شهدای گرانقدر تجدید میثاق خواهند بست.

نوری در خصوص ترکیب هیات رییسه سنی گفت: سید رضا تقوی منتخب تهران رییس سنی و مصطفی میرسلیم نایب رییس سنی خواهد بود؛ روح الله نجابت منتخب شیراز و محسن فتحی منتخب کردستان به عنوان جوانترین دبیران اول و دوم در محل استقرار هیات رییسه قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: قرار است پس از مراسم افتتاحیه رای گیری استمزاجی انجام شود تا بر پایه آن مشخص شود که جلسه دوم روز پنج شنبه برگزار شود یا خیر. جلسه دوم حتما باید به انتخاب هیات رییسه دائم برگزار شود.

معاون اجرایی مجلس افزود: منتخبان در شعب ۱۵ گانه حضور پیدا می‌کنند و انتخابات آن و شروع به کار این شعب انجام می‌شود. با تایید دو سوم اعتبار نمایندگان منتخب مجلس رسمیت می‌یابد و نمایندگان وارد دستورات دیگر می‌شوند. در جلسه دوم احتمالا تایید اعتبارنامه‌ها انجام می‌شود.

معاون اجرایی مجلس در مورد انجام تست کرونا نمایندگان منتخب گفت: برگزاری جلسه فردا تحت پروتکل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا انجام می‌شود. هماهنگی‌ها انجام شده و نمایندگان منتخب در مکان‌های مشخص شده در تهران و شهرستان‌ها تست کرونا می‌دهند و ان شاءالله با تست منفی وارد مجلس می‌شوند. بنابه گزارش‌ها تاکنون مشکل خاصی در این باره مشاهده نشده است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->