علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان فراخوان ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی | زائران در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند گلایه شهروندان از بوی نامطبوع حوالی بیمارستان هاشمی نژاد مشهد سهم مشهد از مالیات بر ارزش افزوده، همچنان ناچیز ساختمان معراج شهدای مشهد در آستانه تکمیل و تحویل به مردم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیشرفت ۷۰ درصدی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی هزینه سفر اربعین ۱۴۰۴ یک خانوار ۴ نفره از مشهد چقدر می‌شود؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اوراق برای توسعه زیرساخت و تجهیز آتش‌نشانی مشهد منتشر خواهد شد ارائه طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه مبارزه با زباله‌گردی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد توضیحات رئیس پلیس راهور مشهد درباره وضعیت ترافیکی در میدان ۱۷ شهریور (۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) عملیات اطفای آتش‌سوزی گسترده در مجتمع تجاری خیابان ۱۷شهریور مشهد رو به پایان است + فیلم پاساژ قائم مشهد کجاست؟ + جزئیات زمان مراسم تشییع پیکر یعقوب صباحی مشخص شد مسابقه‌های سریال «بازی مرکب» به واقعیت آمدند! | ساخت فصل سوم رئالیتی شوی «بازی مرکب» تایید شد + فیلم میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نوسازی ۳۲۱ تاکسی در سال گذشته/واریز یارانه نوسازی برای ۷۰ نفر

  • کد خبر: ۲۸۱۵۷
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰
نوسازی ۳۲۱ تاکسی در سال گذشته/واریز یارانه نوسازی برای ۷۰ نفر
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی‌رانی شهرداری مشهد از واریز یارانه حمایتی ناوگان نوسازی شده در سال گذشته داد.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد محبی با اعلام این خبر، اضافه کرد: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد، علاوه بر مشوق‌های در نظر گرفته شده در حوزه نوسازی ناوگان تاکسیرانی، مبلغ ۲۰ میلیون ریال یارانه حمایتی ویژه آن دسته از تاکسی‌هایی که در سال گذشته اقدام به نوسازی نموده اند در نظر گرفته شده است که اولین نوبت آن واریز شد.

وی افزود: در سال گذشته تعداد ۳۲۱ تاکسیران اقدام به نوسازی تاکسی خود نموده اند که در این نوبت، یارانه حمایتی برای ۷۰ نفر واریز گردید.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد افزود: میزان این بسته حمایتی برای هر تاکسی نوسازی شده ۲۰ میلیون ریال است که به زودی برای کلیه ناوگان نوسازی شده در سال گذشته واریز خواهد شد.
محبی تاکید کرد: این بسته حمایتی برای آن دسته از تاکسیرانانی که در سال جاری اقدام به نوسازی تاکسی خود نمایند نیز تعلق خواهد گرفت.
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->