ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واژگونی تانکر حمل سوخت در جاجرود/ +فیلم

  • کد خبر: ۲۸۳۴۴
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۸
واژگونی تانکر حمل سوخت در جاجرود/ +فیلم
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از کشته شدن یک نفر در حادثه واژگونی یک دستگاه تانکر حمل سوخت در جاده دماوند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اظهار کرد: در ساعت ۵:۲۳ صبح امروز (شنبه دهم خرداد ماه) در پی تماس شهروندان از محدوده جاجرود، یک مورد حادثه واژگونی تانکر سوخت به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد که به دنبال آن سریعا ۳ ایستگاه آتش نشانی به همراه خودرو‌های پشتیبانی به محل اعزام شدند.

تعداد بازدید : 1731

 

وی با بیان اینکه محل حادثه خارج از حوزه شهرداری تهران است و ترافیک بسیار سنگینی در این محدوده ایجاد شده بود، افزود: عوامل آتش نشانی شهرک‌های اطراف در محل حادثه حضور داشتند.

 

ملکی بیان کرد: با حضور آتش نشانان در محل حادثه مشخص شد که یک تانکر حامل ۲۶ هزار لیتر ماده سوختنی در حال حرکت به دلیل نامشخصی روی پل جاجرود واژگون شده است.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر در داخل کابین خودرو گرفتار شده بود که به علت سوختگی شدید جان خود را از دست داد و همچنین خساراتی به سطح پل وارد شده است.

 

او ادامه داد: آتش نشانان عملیات اطفا را آغاز کردند و پس از مدتی موفق به خاموش کردن آتش شدند.

 

ملکی افزود: در حال حاضر نیرو‌ها مشغول ایمن سازی محل هستند و تا دقایقی دیگر این تانکر به حاشیه بزرگراه منتقل می‌شود.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: محل حادثه برای بازگشایی معبر و همچنین بررسی علت حادثه به عوامل پلیس راهور تحویل داده می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->