تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود وزیر دفاع ایران وارد ترکیه شد (۹ مهر ۱۴۰۴) درخواست ایران برای اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط‌ونشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست
سرخط خبرها

ختم روزانه قرآن توسط نمایندگان مجلس یازدهم

  • کد خبر: ۲۸۳۹۷
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲
  • ۱
ختم روزانه قرآن توسط نمایندگان مجلس یازدهم
نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی: در حال تقسیم صفحات قرآن بین نمایندگان براساس حروف الفبا هستم، صفحه اول و دوم برای قالیباف در نظر گرفته‌ شده، این برنامه از یکشنبه، ۱۱ خرداد‌ماه، آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، منتخب مردم رفسنجان و انار در مجلس یازدهم درباره پیشنهاد خود مبنی بر ختم روزانه قرآن کریم از سوی نمایندگان اظهار کرد: براساس این پیشنهاد به هر نماینده روزی دو صفحه از این کتاب الهی اختصاص می‌‌یابد و بنا داریم از جلسه روز یکشنبه این کار را آغاز کنیم.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین جلالی، منتخب مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، درباره جزئیات پیشنهاد خود مبنی بر ختم روزانه قرآن کریم از سوی نمایندگان دوره یازدهم اظهار کرد: در روز ورود به مجلس و اولین جلسه علنی، قرآن‌های زیبایی را بر روی میز هریک از نمایندگان گذاشته بودند که کار خوب و مناسبی بود، اما فکر کردم که چطور می‌‌توان حق این کتاب بزرگ الهی را تا جایی که امکان دارد به جا آورد.

 

وی افزود: بر همین اساس به ذهنم آمد که اگر مجموع نمایندگان دوره یازدهم هر روز دو صفحه قرآن کریم را بخوانند، می‌توانیم تقریباً روزانه یک ختم کامل داشته باشیم. لذا در حال تقسیم صفحات قرآن بین نمایندگان براساس حروف الفبا هستم و به ترتیب صفحات ابتدایی هر نماینده را برای وی ارسال می‌کنم تا از یکشنبه، ۱۱ خرداد‌ماه، این برنامه آغاز شود.

 

منتخب مردم رفسنجان و انار در خانه ملت با بیان اینکه روال کار بدین شکل است که هر نماینده روز یکشنبه دو صفحه مربوط به خود را می‌خواند و در روزهای بعد دو صفحه بعدی قرآن را تا اینکه یک ختم کامل داشته باشد، اظهار کرد: در شروع، صفحه اول و دوم برای آقای قالیباف، رئیس مجلس، در نظر گرفته‌ شده است.

 

جلالی یادآور شد: ثواب اولین ختم قرآن به روح بلند امام خمینی(ره)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، هدیه می‌شود و به ترتیب هر ختم قرآن به ارواح یکی از بزرگان از جمله شهید سردار سلیمانی و شهید مدرس هدیه خواهد شد.

 

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: در طول دو ماه گذشته و با وجود شیوع کرونا، با ابتکاری که به خرج داده شده، مجلس مجازی با حضور ۲۰۰ نفر از نمایندگان هرشب از ساعت ۹ تا ۱۱ برقرار بوده و بحث‌های مهم و خوبی از جمله جهش تولید، اشتغال، جمعیت و خانواده مطرح شده است و نمایندگان به فراخور دیدگاه‌های خود را بیان کرده‌اند که همچنان این جلسات ادامه دارد.

 

جلالی در پایان درباره انتخاب خود برای حضور در کمیسیون‌های تخصصی گفت: با توجه به علایق شخصی و سوابق علمی، علاقه‌مند به حضور در کمیسیون اجتماعی هستم. البته کمیسیون فرهنگی نیز انتخاب دیگرم است.

 

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
واکنش
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
0
0
یعنی کار نماینده در مجلس همین است چه زیبا به نظرم باید هر نماینده ۲۰ دقیقه در مجلس اینکار راانجام دهد خونه که وقت نمیکنند اگر هرروز ۲۰دقیقه دعا هم بخوانند عالی است حداقل دژبانها بیدار می‌شود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->