امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد
سرخط خبرها

اعطای مجوز اقامت ۵ ساله به اتباع خارجی سرمایه‌گذار و سپرده‌گذار در ایران

  • کد خبر: ۲۸۴۵۱
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۶
اعطای مجوز اقامت ۵ ساله به اتباع خارجی سرمایه‌گذار و سپرده‌گذار در ایران
اسحاق جهانگیری یکی از راه های ورود سرمایه خارجی به کشور را تسهیل در اعطای اقامت به سرمایه گذاران و سپرده گذاران اتباع خارجی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه بررسی نحوه اعطای مجوز اقامت ۵ ساله به اتباع خارجی سرمایه گذار و سپرده گذار در ایران عصر امروز(شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

اسحاق جهانگیری در این جلسه یکی از راه های ورود سرمایه خارجی به کشور را تسهیل در اعطای اقامت به سرمایه گذاران و سپرده گذاران اتباع خارجی دانست و گفت: شرایط اعطای اقامت در ایران باید به گونه ای باشد که با سایر کشورهای همسایه قابل رقابت بوده و برای سرمایه گذار خارجی جذابیت داشته باشد و نباید بی جهت به سرمایه گذاران خارجی که متقاضی اقامت در ایران هستند، سخت گیری کرد.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر ضرورت رفع هرچه سریعتر مقررات دست و پا گیر اداری برای اعطای اقامت به اتباع خارجی سرمایه گذار و سپرده گذار در ایران، از وزارت کشور خواست این موضوع را در کمیته مربوطه با حضور نمایندگان وزارت امورخارجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سایر دستگاه های ذیربط مورد بررسی قرار داده و پیشنهادات خود را برای تسهیل شرایط اعطای اقامت به سرمایه گذاران خارجی ارائه دهند.

در این جلسه که وزرای امورخارجه،‌ کشور و نمایندگان سایر دستگاه های ذیربط نیز حضور داشتند،‌ گزارشی درخصوص شیوه نامه اعطای اقامت 5 ساله به اتباع خارجی سپرده گذار در ایران ارائه شد و موانع موجود نظیر بالا بودن مبلغ 250 هزار دلار برای سرمایه گذاری،‌ عدم امکان تملک ملک و سایر سخت گیری های پیش روی اتباع خارجی متقاضی اقامت در ایران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مقرر شد این موضوع در کمیته مربوطه در وزارت کشور و با حضور نمایندگان دستگاه های ذیربط مورد بررسی قرار گیرد و راهکارهای لازم برای رفع موانع پیش رو و سهولت بخشیدن به روند اعطای اقامت به اتباع خارجی سرمایه گذار و سپره گذار در ایران را ظرف یک ماه تدوین و برای تصمیم گیری ارائه شود.

منبع :ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->