دو مدیر در حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما موجب بازگشت پرواز شیرازـمشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف سالانه ۴۵میلیارد نخ سیگار در کشور

  • کد خبر: ۲۸۵۱۶
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
مصرف سالانه ۴۵میلیارد نخ سیگار در کشور
بر اساس مطالعات انجام شده در وزارت بهداشت، سالانه حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیارد نخ میزان مصرف سیگار در کشور است، ولی صنعت عددی حدود ۷۵ میلیارد را اعلام می‌کند تا با آن بتوانند توجیهاتی برای توسعه صنعت دخانیات داشته باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات درباره روش‌های تبلیغاتی محصولات دخانی با بیان اینکه عدم تغییر تصاویر هشدار دهنده در پشت پاکت‌های سیگار نوعی تخلف از قانون است، بیان کرد: زمان تصویب این قانون که تصویر ریه آسیب‌دیده بر روی پاکت‌های سیگار قرار گرفت، حدود ۱۴ تصویر را در اختیار وزارت صمت قرار دادیم که از آن روز شاید تنها ۴ تصویر را استفاده کرده باشند.

بهزاد ولی زاده افزود: این موضوع را پیگیری کرده‌ایم و آنچه که تصمیم به انجام آن گرفتیم، ساده سازی پاکت محصولات دخانی بود که تاییدیه مصوبه ستاد کشوری کنترل دخانیات را از ریاست جمهوری برای اجرا گرفتیم که به سمت ساده سازی محصولات دخانی پیش برویم. اما با شیوع بیماری کرونا این جلسات متوقف شد و اکنون به دنبال از سر گیری آن هستیم. ساده سازی یعنی تمام پاکت‌ها از یک اندازه و جنس واحد برخوردار باشند و به شکلی نباشند که ایجاد جذابیت کنند.

ولی زاده در خاتمه درباره آمار مصرف سیگار گفت: تحقیقات جدیدی در زمینه آمار میزان مصرف سیگار، تفکیک زنان و مردان و... انجام نشده است و آخرین تحقیقات ما مربوط به سال ۹۵ است. قرار بود آخرین تحقیقات در سال ۹۸ به اتمام برسد که موضوع کرونا سبب نیمه کاره ماندن آن شد.

وی گفت: البته در خصوص میزان مصرف سالانه سیگار برخی اعداد و ارقام از سوی وزارت صمت مطرح می‌شود که اصلا مطابق با واقعیت نیست. بر اساس مطالعات انجام شده در وزارت بهداشت، سالانه حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیارد نخ میزان مصرف سیگار در کشور است، ولی صنعت عددی حدود ۷۵ میلیارد را اعلام می‌کند تا با آن بتوانند توجیهاتی برای توسعه صنعت دخانیات داشته باشند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->